Berrin

150 Sandalye Daha

Önerilen İletiler

Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi tarafından başlatılan ve tüm Türkiye'nin sahip çıkıp destek verdiği "plastik kapak toplama kampanyası" hızla sürüyor.

13132646.jpg

70 ton kapağa ulaştıklarını belirten proje sorumlusu Prof. Dr. Nurselen Toygar, "Tane tane kapakları toplayalım, adım adım engelleri aşalım" adlı sosyal sorumluluk projemize yurt dışından da destek alıyoruz. 150 tekerlekli sandalye daha sahiplerini buldu. Hedefimiz bin sandalye" dedi.

İlk toplanan kapaklarla 82 engelliye ulaştırılan tekerlekli sandalyelerin yenilerinin dağıtımı için fakültede tören düzenlendi. Çeşitli ülkelerden gönderilen plastik kapaklar, ülkelerin bayraklarının yer aldığı kutularla sunulurken, törene engeli vatandaşlar, aileleri, destek veren çocuklar, gençler de katıldı.

Proje sorumlusu olan Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Toygar, "Bu projenin iyilik tohumlarını biz attık ama herkes kapak şemsiyesi altında bir yürek olarak, paylaşma, dayanışma duygularıyla bugüne getirdi. Anaokul, ilköğretim okul öğrencileri, minik ellerle, dev yüreklerle destek verdiler. Hedefimiz bin tekerlekli sandalye. Bugün dağıttığımız 150 sandalyeyle birlikte hedefimizin 5'te birine ulaşmış oluyoruz" dedi.

Hürriyet/Ege

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap