Sumeye

Defne Hastanesi´nde Başarılı Ameliyat

Önerilen İletiler

5348.jpgDefne Hastanesi´nde başarılı ameliyat

26 Şubat 2011

ASLAN ve ekibi tarafından gerçekleştirilen başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuştu.

ına bağlı omurilik hasarı bulunan 61 yaşındaki Selva Turunç, Özel Defne Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.Öczan ASLAN ve ekibi tarafından gerçekleştirilen başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuştu.

Ameliyat

ı gerçekleştiren Op.Dr.Özcan ASLAN yaptığı açıklamada, "Hasta kol ve bacaklarında güçsüzlük, yürüme güçlüğü, ellerini kullanmakta zorluk şikayetleriyle hastanemize başvurdu. Tetkiklerinde iki boyun omurunda kayma ve buna bağlı omurilik hasarı tespit ettik. Altı saatlik bir ameliyatla hastanın iki boyun omurunu alarak yerine iki platin yerleştirdik. Dünyada en büyük hastanelerde dahi nadir yapılan oldukça riskli bir ameliyatı başarıyla gerçekleştirerek hastamızı sağlığına kavuşturduk" dedi. Evde kefenini haz

ırlayarak girdiği bu büyük ameliyatı sorunsuz atlatan Selva Turunç isimli hasta ise yaptoğı açıklamada, "Yıllardır boynumda ve kollarımda ağrılar çekiyordum. Bir sürü tedaviye rağmen zamanla daha da kötüleştim. Sonunda tek başıma yürüyemez ve ellerimle bir iş yapamaz hale geldim. Bana boynumda kayma olduğu ve tek çarenin ameliyat olduğu söylendi. Birçok doktora başvurdum; ancak, ameliyatımın çok zor ve çok riskli olmasından dolayı kimse beni ameliyat etmeye yanaşmadı. Sonunda Özel Defne Hastanesi'nde Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.Özcan ASLAN'a göründüm. Muayene ve tetkiklerimden sonra doktorum, ameliyat olmam gerektiğini; aksi halde kısa süre içerisinde boynumdan aşağısının tamamen felç olacağını ve solunum cihazına bağlı kalacağımı belirtti. Ayrıca kendisinin bu ameliyatı gerçekleştirebileceğini ve Özel Defne Hastanesi'nin gereken bütün donanıma sahip olduğunu belirtti. Evde kefenimi hazırlayarak girdiğim ameliyattan sağ salim ve sorunsuz çıktım. Kendimi yeniden dünyaya gelmiş kabul ediyorum. Op.Dr. Özcan ASLAN ve ekibine sonsuza kadar minnettarım" dedi.

Boynunda omurga kaymas

İnternethaber

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap