Sumeye

Engellilere Evde Berber Hizmeti

Önerilen İletiler

Engellilere Evde Berber Hizmeti

08 2 2011

Teday Başkanı İlimdar Boztaş, Evlerinden Çıkamayan Yatağa Bağımlı Engellilerin Evlerine Berber Göndermeye Başladıklarını Belirtti.

TEDAY Başkanı İlimdar Boztaş, evlerinden çıkamayan yatağa bağımlı engellilerin evlerine berber göndermeye başladıklarını belirterek, yaptıkları hizmetin bedelini dernek olarak kendilerinin karşılayacaklarını dile getirdi Tüm Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Derneği (TEDAY) Genel Başkanı İlimdar Boztaş, evlerinden çıkamayan yatağa bağımlı engellilerin evlerine berber göndermeye başladıklarını belirterek, yaptıkları hizmetin bedelini dernek olarak kendilerinin karşılayacaklarını dile getirdi.

TEDAY Başkanı Boztaş, ANKA'ya yaptığı açıklamada Etimesgut Belediyesi'nin geçtiğimiz günlerde meclis kararı ile Etimesgut'ta oturan hafif ve orta derecedeki engelliler için ücretsiz olarak yarı olimpik yüzme havuzundan, sauna ve fin hamamından yaralanmak üzere karar çıkarttığını hatırlatarak, kendilerinin de evlerinden çıkamayan yatağa bağımlı engellilerin evlerine berber göndermeye başladıklarını söyledi. Boztaş yapmış olduğu açıklamada, "Engellilerimizi önemsiyoruz. Kişisel bakımları da önem arz ettiği için dernek olarak yatağa bağımlı olan arkadaşlarımızın evlerine berber göndererek kişisel ihtiyaçlarının giderilmesini planladık. Bu hizmetin bedelini dernek olarak karşılayacağız. Ailelerimize yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz" dedi.

Boztaş, hizmetten yararlanmak isteyen engelli vatandaşların 0312 245 40 40 nolu telefonu arayarak randevu alabileceklerini ifade etti.

internethaber

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap