Sumeye

Sedyeli ve Özürlü Hastalar İçin Özel Muayene Odası

Önerilen İletiler

Sedyeli ve Özürlü Hastalar İçin Özel Muayene Odası 26 Ocak 2011 Gazi Devlet Hastanesi'ne muayene olmak için sedye ile gelen hastalar ve engelli hastalar için özel muayene alanları oluşturulduğu belirtildi.

Gazi Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet İsmailoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özürlü ya da sedyede yatarak hastaneye gelen hastalar için hasta kabul alanları oluşturduklarını, bu hastaların muayenelerinin bu alanda yapılacağını söyledi.

Sedye ile gelen ya da özürlü olan hastaların kayıt işlemlerinin oluşturulan alandaki sekreterler tarafından yapılacağını belirten İsmailoğlu, şu bilgileri verdi:

"Hastanemize her gün poliklinik hizmeti almaya gelen çok sayıda özürlü ya da sedye ile taşınan hastamız var. Hastalarımıza daha kolay ve rahat sağlık hizmeti sunabilmek amacıyla özel hasta kabul alanları oluşturduk. Hastalarımız burada daha erken ve rahat bir şekilde sağlık hizmeti alacaklar. Bu hastalarımıza her konuda öncelik veriliyor. Amacımız insanlarımıza en iyi sağlık hizmetini sunmak."

Habertük

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap