Bay_Seyhan

Real Madrid Tam Gaz Yola Devam

Önerilen İletiler

NTV Spor'dan naklen yayınlanan İspanya Kral Kupası çeyrek final ilk maçında Real Madrid, Atletico Madrid'i 3-1 yenerek rakibi karşısındaki büyük üstünlüğünü sürdürdü. Real'de 1 gol 1 asistle oynayan Mesut Özil maçın yıldızı oldu.

İspanya Kral Kupası çeyrek final ilk maçında Real Madrid sahasında, ezeli rakibi Atletico Madrid'i konuk etti. NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanan maçta 1-0 yenik duruma düşen Real Madrid, maçtan 3-1 galip ayrılmayı başardı.

Maça Atletico Madrid hızlı başladı. Henüz 7. dakikada defans arkasına sarkan Aguero, Casillas ile karşı karşıya kaldı. Casillas'ı geçmeye çalışırken yerde kalan Arjantinli oyuncudan seken topu Forlan tamamladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra beraberlik golü için müthiş bir baskı kuran Real, aradığı golü 14. dakikada buldu. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda iyi yükselen Ramos topu ağlara yolladı ve maçta durumu 1-1 yaptı. Real Madrid, beraberliği yakaladıktan sonra baskısını sürdürdü, süper yıldızı Ronaldo'yla üst üste pozisyonlara giren eflatun-beyazlılar bir türlü Atletico Madrid kalecisi De Gea'yı geçmeyi başaramadı. Ve ilk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya Real Madrid hızlı başladı ancak 58. dakikada gelişen ani Atletico Madrid atağında Aguero sağ çaprazdan ceza sahasına girdi, vuruşunda Casillas'tan seken top Forlan'ın önünde kaldı, Uruguaylı oyuncunun vuruşunda top direkten döndü. Bu pozisyondan hemen sonra Real Madrid galibiyet golünü buldu. 60. dakikada sağ çaprazda topla buluşan Mesut Özil, arka direkteki Ronaldo'yu çok güzel gördü, Portekizli oyuncu uçarak topa dokundu ve takımını 2-1 öne geçirdi. Son dakikada bir kez daha sahneye çıkan Mesut bu kez golü atan isim oldu. Kendi taşıdığı topta Ronaldo'yla duvar pasına giren genç oyuncu, defansın da hatasını iyi değerlendirdi ve topu Atletico Madrid ağlarına yolladı ve durumu 3-1 yaptı. Maç bu sonuçla tamamlandı ve Real Madrid ikinci maç öncesi avantaj yakalamış oldu.

Real Madrid'te Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil, Ronado'ya attırdığı gol ve son dakikada attığı golle maçın yıldızı oldu. Cristiano Ronaldo da takımının galibiyetinde yine büyük bir rol oynadı.

mesut_MQAX9.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap