yarali kalp

Erdemir 75 Engelli Vatandaşı İşe Alacak

Önerilen İletiler

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarının (ERDEMİR) boş olan 75 engelli kadrosuna işçi alacağını açıklaması, engelli vatandaşlara büyük bir sevinç yaşattı...

ZONGULDAK (CİHAN) - Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarının (ERDEMİR) boş olan 75 engelli kadrosuna işçi alacağını açıklaması, engelli vatandaşlara büyük bir sevinç yaşattı. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, yaptığı açıklama ile Erdemir yönetimine teşekkür etti.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarından yapılan açıklama ile işe alınacak engelli sayısının 75 olduğunun belirtilmesinin ardından iş bekleyen engellilere bu haber büyük umut oldu. Endüstri Meslek Lisesi, elektrik, elektronik, bilgisayar, metal,
motor
, döküm, makine, tesviye bölümleri ile Yüksek Okul mezunlarından 30 yaşını geçmemiş engellileri işe alacak olan
kuruluş
, konu ile ilgili çalışmalarına başladı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Ereğli Fiziksel engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, bu haber ile büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi. Şentürk açıklamasında "Erdemir'in boş olan 75 engelli kadrosu için Endüstri Meslek Lisesi, elektrik, elektronik, bilgisayar, metal, motor, döküm, makine, tesviye bölümleri ile Yüksek Okul mezunlarından 30 yaşını geçmemiş engellileri işe alacağını açıklamasını Ereğli'de yaşayan engelliler olarak sevinçle öğrenmiş bulunmaktayız. Erdemir'in almış olduğu bu kararın Ereğli'ye sırtını döndü diyenlere iyi bir cevap olacağı kanaatindeyiz.

Kuruluşundan bugüne her zaman engellilerin yanında olan ve çalışmalarımıza
destek
veren Erdemir'e bu vesileyle bir kere daha teşekkür ediyoruz. Son olarak Erdemir' den engelli alımında önceliği bölgemizde yaşayan engelli gençlerimize tanımasını istiyoruz. Bu derneğimiz ve bölgemizde yaşayan tüm engelli ailelerinin ortak arzusudur." dedi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu davranışından dolayı Erdemiri kutluyorum..Ama 30 yaş sınırı biraz sorun olabilir diye düşünüyorum. Umarım bu tür uygulamalar bütün yurda yayılır ve bir nebzede olsa özürlü vatandaşlara çare olur...TEŞEKKÜRLER ERDEMİR.

BİLGİ VE PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL ZÜLEYHA.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap