Vatan...

Yatalak Hastanın Şifre Çilesi..

Önerilen İletiler

4610.jpg

''Bakım ücreti'' için ''e-devlet'' şifresi almak isteyen yatalak hasta, yakınları tarafından ambulansla PTT şubesine getirildi.

Felç geçirerek yatalak olan babası Hasan Ali Kaya'ya (67) bakım ücreti bağlatabilmek için girişimlerde bulunan Mustafa Kaya, babasının yaklaşık 6 aydır yatalak olduğunu söyledi.

Mersin'in Silifke ilçesinde yaşayan Kaya, şunları kaydetti:

''Felç geçirmesinden dolayı yürüyemiyor, konuşamıyor, ihtiyaçlarını gideremiyor. Bakım ücreti alabilmek için başvuruda bulunduk, rapor aldık, evrakı tamamladık. Tüm işlemleri aldığım vekaletle gerçekleştirebildim. Ancak, PTT'den 'e-devlet' şifresini kişinin kendisine verilebileceği söylendi. Bunun üzerine babamı ambulansla PTT Silifke şubesine getirmek zorunda kaldım.''

Belediyenin ambulansı ile babasını PTT'ye getirebildiğini vurgulayan Kaya, ''Herkes bu imkana sahip olmayabilir. Devlet büyüklerimizin bu duruma bir çözüm getirmesi gerekiyor'' dedi.

PTT yetkilileri, ''e-devlet'' şifresi konusundaki yasal düzenlemeler gereği bu işlemin yapılmasının zorunlu olduğunu ifade etti.

Yetkililer, ambulansta hastayı gördükten sonra işlemlerin tamamlanmasına yardımcı oldu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Zırat bankasından alınan bankamatikle istenilen zırat bankmatiklerin den çekiliyor PTT gerek yoki anlıyamadım ne şifresi bu zaten bakım maşını almaya hastaya ihtiyaçları yoki zaten sadece hastanın yakının geliyor ve o alıyor bunlar niçin şifre istemişlerki haber için tşk serhat

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

malesef bazı olaylar hastaları hayatlarından bezdiriyor ...özellikle rapor işine benim aklım hiç ermedi her konu ya ayrı rapor istemek aklımın almadığı eziyetten başka bişey olduğunu sanmıyorum..

umarım işlemler bir an önce kolylaşır ve çile çekmekten kurtuluruz...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap