k@lpsizim_85

Tagi İbrahimov Engelsiz Tv' sini Neden Kapattı?

Önerilen İletiler

26 Eylül’de İhbaretmeli.com sitesinde yer alan Engelsiz TV hakkındaki yazıyı noktasına ve virgüle dokunmadan olduğu gibi sizinle paylaşıyoruz.

Paralar hangi döviz büroları üzerinden yurda sokuldu? Paraları elden alıp taşıyan kişiler kimler? Tagi İBRAHİMOV Azerbeycan’ da hangi Bakanın kardeşi?

Azerbeycan’ ın ünlü iş adamlarından ve aynı zamanda Azerbeycan AZAD Televizyonunun sahibi olan Tagi İBRAHİMOV, 2007 yılında kurmuş olduğu KANAL 13 tabela unvanlı, Hazar Radyo Televizyon Yayıncılık A.Ş. resmi isimli şirketine hissedar ortaklar olarak, damadı Ramil MAMMADOV, kızı Gulshan İBRAHİMOVA, damadının halası ve aynı zamanda Ankara Sağlık Müdürlüğünde devlet memuru bir doktor olan Ramila MİHRAPLI’ yı atadı.

Kuruluş anında Hüseyin KÜÇÜK %15 hisseyle şirketin yönetim kurulu başkanlığına getirilmişti. Diğer hissedarlardan Ramila MİHRAPLI %45, Ramil MAMMADOV %10, Hüseyin KÜÇÜK' ün eşi %15, Gulshan İBRAHİMOVA ise %15 hisseye sahipti.

KANAL 13 Televizyonunun açılmasından 2009 yılı sonuna kadar kasasına tek kuruş kazanç girmedi. Yaklaşık 2 yıl boyunca tüm masrafları Tagi İBRAHİMOV tarafından karşılanan Televizyona yasal yolla girdi sağlanan tek kuruş para kaydı yok gibi. Paralar çoğunlukla gayri yasal yollardan Türkiye’ ye sokularak harcamalar yapıldı şeklinde görüntü var.

Tagi İBRAHİMOV, KANAL 13 tabela unvanını 2010 yılı başında ENGELSİZ TV olarak değiştirerek, kanalın başına Özcan UZUN isimli bir şahsı Genel Müdür olarak atadı.

ENGELSİZ TV’ nin başına Özcan UZUN isimli şahsı atayan Tagi, Özcan UZUN’ un Engelli olan kızını başına geçirerek TEYAM ( Engelliler Yaşam Merkezi ) ismi altında birde dernek kurmasına müsade etti. Engelsiz TV ve Teyam kuruluşlarındaki amaçların Engelli Vatandaşlar üzerinden rant sağlanmaya çalışılması olduğu aşikar gibi.

Tagi’ nin yeni Genel Müdürü olan Özcan UZUN isimli şahıs, Tagi’ nin talimatlarıyla hareket ederek yaklaşık 5 ay boyunca Türkiye’nin bir çok tanınmış iş adamı ve şirketleriyle yazışmalar yaparak yardım adı altında para toplama mücadelesine girdi.

Yine iş adamları ve şirketler bir yana STK ( Sivil Toplum Kuruluşları ) gibi oluşumlardan dahi paralar talep ettiler. Son olarak The-Ritz Carlton otelinde 29.05.2010 tarihinde 36.000 Euro + KDV bedelle rezervasyonu yapılan ancak son anda engellenen geceye çağırılan davetlilerin listesi Türkiye’nin en üst kesimlerini oluşturmaktaydı. Bu gecede Engelli Vatandaşlar üzerinden rant sağlamak amacıyla talep edilecek yardımların varabileceği boyutları tahmin edebilmek güç değil.

Şimdi son günlerde bu konular hakkında görüşmüş olduğum ve Tagi İBRAHİMOV’ un oğlu olan Elshan İBRAHİMOV’ un bildirimine göre bugün yapmış oldukları toplantıda ENGELSİZ TV için kapatma kararı almışlar.

Sormak lazımdır, nasıl kapatacaksınız? Burası Azerbeycan değil ki, burada bir Anonim Şirketini kapatmak en az 2 yıl sürer. Sizler adına adamlarınızın yapmış olduğu eylemlerin, usulsüzlüklerin ve mağdur edilen kişilerin hesaplarını sizlerden başka kimseler veremez.

Belki sizleri, hisseleri devrederiz 3. Kişilere biter gider diye yanıltmış olabilirler ancak bu na-mümkün! Çünkü artık iş görüntülendi ve gizlenmesi güç! Gereğini yapın ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilgili merciilerine müracaat ederek yapmış olduğunuz yanlışları rapor ettirerek cezai bedellerini ödeyin ve adınızı temizleyin. Bu benim tavsiyem… Karar sizin!

Yaşanan bu süreçlerde,

Neler yapıldı?

Ne yolsuzluk girişimleri oldu?

Devlet memuru olan Ramila hanım şirket ortağı olabilir mi?

Paralar hangi döviz büroları üzerinden yurda sokuldu?

Paraları elden alıp taşıyan kişiler kimler?

Tagi İBRAHİMOV Azerbeycan’ da hangi Bakanın kardeşi?

Tagi’ nin oğlu Elshan İBRAHİMOV, İstanbul Beşiktaş’ ta bulunan DİNÇ İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. İsimli şirketiyle Türkiye’ de ne işler yapıyor?

Tagi İBRAHİMOV ve damadı Ramil MAMMADOV’ un İstanbul seyahatlerinde kalmış oldukları Swiss, Conrad ve Çırağan Sarayı otellerinde görüştükleri şahıslar ile konakladıkları misafirleri kimler?

Hepsi mutlaka araştırılır ve ortaya çıkar!

Sevgiler,

True Han – İhbaretmeli.com

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap