Vatan...

Vali Çoş'tan Şampiyonlara Ödül

Önerilen İletiler

4192.jpg

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren sporcuları ödüllendirildi.

Geçtiğimiz ay içerisinde Eskişehir’de düzenlenen Cumhuriyet Kupası Trap Türkiye Şampiyonası’nda Veteranlar dalında şampiyonluk kazanan Aydınlı Cahit Sabancı ile Bedensel Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’na ferdi olarak katılan ve 3 birincilik alan Faruk Akbağ aldığı kupa ve madalyalarla birlikte Vali Coş’u ziyaret ederek aldıkları kupa ve madalyaları Vali Coş’a verdi. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ise güreş dalında kendisine verilen yılın hakemi ödülünü Vali Coş’a sundu.

Engelli masa tenisi sporcusu Akbağ, yaptığı açıklamada yaklaşık 5 yıldır masa tenisinden uzak olduğunu kaydetti. Akbağ, “Müdürümüz Bekir Çeker sayesinde spora döndüm. Kendisine teşekkür ediyorum. Kupamı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne vermek istiyorum” diye konuştu.

Aydın Gençlik Spor İl Müdürü Bekir Çeker de, “Sporcumuz Faruk Akbağ Hırvatistan’daki Avrupa Şampiyonası’na katılacak. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ise, kendisini ziyaret eden Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, sporcular Faruk Akbağ ve Cahit Sabancı’yı tebrik etti. Coş; “Aydın’daki sporcu sayımızı 10 binnden 25 bine çıkarmayı başardık. Arkadaşlarımız, spor ve sporculuk anlamında başarı göstermiş ve kupayla ödüllendirilmişler. Biz Aydın olarak sporun bütün dallarını önemsiyoruz. 1 milyon Aydınlı hemşehrimiz GSİM ile Valiliğimizin imkanlarını değerlendirebilir. Spor yapmak isteyen herkese tesislerimizin kapıları açık. 2011 yılı içerisinde yüzme havuzu ile atletizm tesisi Aydın’a kazandırılacak” şeklinde konuştu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap