Tatli Bela

Unutmak Artık Tarihe Karşıyor!

Önerilen İletiler

4406.jpg

Unutmak Artık Tarihe Karşıyor!

Kandan üretilen bir ilacın Alzheimer'ı durdurabileceği ve etkilerini tersine çevirebileceği açıklandı. Yapılan ilk deneyler çarpıcı sonuçlar verdi: Hastalığın ilerlemesi yüzde 42 azalıyor

ABD'de yapılan bir araştırma, Kiovig adlı ilacın Alzheimer hastalığını önemli ölçüde stabil hale getirdiğini ve beynin küçülmesini durdurarak, hafızayı ve düşünme hızını koruduğunu ortaya çıkardı.

Baxer International İlaç Şirketi ve New York'taki Weill Cornell Tıp Merkezi, ilk sonuçları doğrulamak üzere daha büyük bir deney başlattı. Bilim sorumlusu Norbert Riedel, ilk sonuçların çok 'çarpıcı' olduğunu belirtti. Nöroloji dergisinde yayınlanan ilk deney sonuçlarında ilacın Alzheimer hastalığının ilerlemesini yüzde 42 oranında azalttığı kaydedildi.

Kaynak

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Son zamanlarda artan hastalıklardan biriside bu ve gittikçede yaygınlaşıyor bu haberle birlikte umarım bu hastalık biter.

Teşekkürler haber için.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Alzheimer'a Yakalanmış Hastalar İçin Olsun, O Hastalara Bakmakla Yükümlü Yakınlar İçin Olsun....

Zor ve Yorucu Bir Hastalık...

Tamamen İyileştirilemese de Yavaşlatılabilinecek Olunması Güzel Bir Haber....

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

güzel ve sevindirici bir haber . insanların hayat larını kolaylaştırıcı gelişmeleri her zamantakdirle karşılıyorum.. hem hastalar için hemde onlara bakanlara büyük kolaylıklar getirecek bu yenilikler çok sevindirici..

bilgi ve paylaşım için teşekkürler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ok güzel bir buluş.. Ben baslığı görünce oh yasasın demiştim, ama içeriği görünce alzamir hastaları için sevindım kendim için üzüldüm..B12 eksikliğinden dolayı bazı dönem unutkanlım asırı derecede oluyor yaptım herseyi bir yere yazmak bile zorunda kalıyorum.. Yoksa unutuyor 2-3 gün sonra hatırlıyor yada kafayı yiyorum nere koydum ne yaptım diye..

Bilgi için tşkler..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap