Vatan...

Engelli Vatandaşın Tekerlekli Sandalyesini Çaldılar

Önerilen İletiler

4298.jpg

İzmir'in Konak ilçesinde, tekerlekli sandalyesi çalınan engelli Doğan Atlay (48), sokak ortasında saatlerce yardım bekledi.

Bedensel engelli Atlay (48) için belediyeleri arayarak yardımcı olmalarını isteyen çevredeki vatandaşların çabaları boşa çıktı. Polisin dışında kimsenin yardıma gelmemesi üzerine Atlay, otogar servisine bindirilerek babasının yanına gönderildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Basmane semtinde meydana geldi. Sokak ortasında bir bacağı olmayan engelli vatandaşı gören çevre esnafı yardım etmek için harekete geçti. Bu sırada tesadüfen oradan geçmekte olan Demokrat Parti Genel Başkan Adayı Samet Ocakoğlu, Doğan Atlay ile muhabbet etmeye başladı. Tekerlekli sandalyesinin kısa bir süre önce çalındığını belirten Atlay, sokak ortasında kaldığını dile getirdi. Bunun üzerine öncelikle 155'i arayarak durumu polise bildirdiğini ifade eden Ocakoğlu, "Engelli vatandaşı sokakta yatarken gördüm. Bu benim yüreğimi sızlattı. Belediyelerin gerekli birimlerini aradım fakat kimseden dönüş olmadı. Yürüyemiyor. Bu kardeşimiz ne yapacak?" diye tepki gösterdi.

Atlay ise, kendisine bakılacak bir yere götürülmesini istedi. Uzun süre beklenmesinin ardından Atlay, polis ekipleri ve vatandaşların da yardımıyla otogara giden bir servise bindirilerek Mersin'deki babasının yanına gönderildi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bunu yapanlar insan olamaz ama hayvanda olamaz hayvan desesk bunu yapanlara hayvanlara hakaret etmiş oluruz ne denir bilmiyorum hani klişe olmuş bir söz vardır

sözün bittiği yer aslında tam bu olay için kullanırlabilcek sözdür..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap