Vatan...

Bedensel Engelli Şampiyondan Çeker’e Ziyaret

Önerilen İletiler

4285.jpg

Bedensel Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’na ferdi olarak katılan ve 3 birincilik alan Faruk Akbağ aldığı kupa ve madalyalarla birlikte Aydın Gençlik Spor İl Müdürü Bekir Çeker’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Faruk Akbağ, eski yöneticilerden destek bulamadığı için sporu bıraktığını ve 5 yıldır hiç bir turnuvaya ve şampiyonaya gitmediğini kaydetti.Bekir Çeker’in Aydın’da göreve başlamasından sonra, Çeker’in spora bakışı ve teşvikleri ile tekrar spora dönme kararı alan Akbağ; gittiği ilk Türkiye şampiyonasından 3 birincilik getirerek Türkiye şampiyonu oldu.Akbağ, aldığı şampiyonlukta emeği olan Aydın Gençlik Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e ve herkese teşekkür etti.

Gençlik Spor İl Müdürü, Bekir Çeker, Türkiye Şampiyonu olarak ülkemizi ve ilimizi Avrupada temsil edecek sporcumuz Faruk Akbağ'a Aydın GSİM olarak her türlü desteği sağlanacağı sözünü verdi. Akbağ’dan ilerleyen dönemlerde daha büyük başarı isteyen Çeker, hedefin Avrupa ya da Dünya Şampiyonası’nda madalya olduğunu söyledi Akbağ’a teşekkür etti.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap