yarali kalp

Felçli Hasta Ozon Tedavisiyle İyileşti!

Önerilen İletiler

"Şimdi yürüyebiliyor, kolumu ve elimi kullanabiliyorum. Çok şükür sağlığıma kavuştum."

561234_detay.jpg?1287051672

Beyin damarının tıkanması sonucu sağ yanı felç olan Cumali Toraman ozon tedavisi ile sağlığına kavuştu.

Cumali Toraman, 3 ay önce beyin damarımın tıkanması sonucu felç geçirdi. Sağ kolu hareket ettiremeyen Toraman, yürüyemiyordu. Fizikon Fizik Tedavi Merkezi'nde kendisine ozon tedavisi uygulanan Toraman, "Şimdi yürüyebiliyor, kolumu ve elimi kullanabiliyorum. Çok şükür sağlığıma kavuştum, çok mutluyum." dedi.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Uzmanı Dr. Nagihan Yararoğlu, ozon tedavisinin oksijenin yüksek enerjili haliyle yapıldığını belirtti. Gökyüzünün mavi renginin kaynağı olan ozonun dünyada yaklaşık 100 yıldır tedavi amaçlı uygulandığını dile getiren Yararoğlu, "Ozon tedavisi pek çok hastalık tedavisinde tamamlayıcı olarak veya tek başına kullanılabilmektedir. Ozon hücreleri yeniler, kan dolaşımını arttırır, zararlı maddelerin vücuttan atılmasını sağlar, ağrıları giderir, bağışıklık sistemini güçlendirir, sağlık gençlik ve zindelik verir." dedi.

Ozon tedavisinin bilinen hiçbir yan etkisinin olmadığını vurgulayan Yararoğlu, şu bilgileri verdi: "Ozon tedavisi şeker hastalığı, kalp hastalığı, astım bronşit, romatizma, kireçleme, bel ve boyun fıtığı, damar tıkanıklığı, cilt, karaciğer ve böbrek hastalığı ve birçok hastalıkta kullanılmaktadır. İnme (yarım felç) tedavisinde de çok iyi sonuçlar alınabilmektedir. İnme beyin damarlarının tıkanması veya kanaması sonucu vücudun karşı yarısında ortaya çıkan hareket ve his kaybıdır."

İnmeli hastalarda beyin hücrelerinin öldüğünü bildiren Uzman Dr. Nagihan Yararoğlu, "Ozon, beynin kanlanmasını arttırarak felcin iyileşmesini sağlar. Özellikle yeni felç geçiren hastalarda ilk 6 ay ile 1 yıl içerisinde etkisi daha fazladır. Hastamız 48 yaşında Cumali Toraman'a ozon tedavisi uyguladık ve bize tekerlekli sandalyede gelen hasta şimdi yürüyebiliyor ve işlerini tek başına yapabiliyor." dedi.

Cihan

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap