Vatan...

Engelli Şampiyonlardan Golbol Gösterisi

Önerilen İletiler

1756.jpg

Beykoz Kaymakamlığı, Beykoz Belediyesi, Türkiye Görme Engelliler Derneği ve Beykoz Postası Gazetesi işbirliği ile Beykoz Şahin Köktürk Spor Kompleksi'nde yapılan gösteri maçı 4-4 berabere bitti.

Üçer kişiden oluşan iki takım ve zilli top ile oynanan golbol maçında Dünya Şampiyonasına katılacak olan Görme Engelliler Türkiye Şampiyonu takımı gösterisini sundu.

Görme dışında engelimiz yok

Tek amaçlarının görme engellilerinin de bir şeyler yapabildiğini göstermek olduğunu söyleyen sporculardan Gamze Ceylan “Bizim görme dışında hiçbir engelimiz yok. Bizler de müzikle, sanatla, sporla uğraşabilir, kendimizi eve kapatmaktan kurtarabileceğimizi göstermek istiyoruz. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz” diyerek diğer engelli vatandaşları etkinliklere katılmaları gerektiğini söyledi.

Golbol gösteri maçına, Beykoz Kaymakamlığına vekalet eden Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün’ün eşi Necla Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nejat Yayla, meclis üyeleri ve çok sayıda engelli aileleri katıldı.

Gösteri maçının ardından oyunculara çeşitli hediyeler verilirken, Beykoz Belediyesi Spor Kulübü Derneği tarafından yöresel halk oyunları oynandı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap