Vatan...

80.Yıl Şampiyonluk İstiyor

Önerilen İletiler

286.jpg

Türkiye Tekerlekli Sandalye 1.liginde mücadele eden 80.Yıl Bedensel Engeliler Basketbol takımının antrenörü İsmail Demirtaş destek verildiği takdirde yeni sezonda hedeflerini süper lig olarak belirlemek istediklerini söyledi.

Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, 2009–2010 sezonunda 12 takımın yer alığı 1.ligi 5.sırada tamamlayan 80.Yıl takımı yeni sezonda şampiyonluk istiyor.

Yeni sezon için çalışmalara kısa süre sonra başlayacaklarını kaydeden takım antrenörü İsmail Demirtaş “Başarılı geçen sezonun ardından bazı sporcularımıza teklifler geliyor. Mehmet Ali Karadana Gaziantep Büyükşehir Belediye takımı ile anlaştı. Bunun dışından birkaç sporcumuza daha güzel teklifler var. Bunlar bizleri sporcularımız adına sevindiriyor. Sporcularımızdan Ramazan Öksüz genç milli takımına seçilerek İtalya’daki Avrupa Şampiyonasına gitti. Bu sporcumuza da ciddi teklifler var. 80. yıl Bedensel Engelliler takımı olarak bizler de yeni sezon için bir taraftan idmanlarımıza başlarken diğer taraftan ise transfer çalışmalarımıza hız vereceğiz.” Dedi.

DESTEK VERİLİRSE SÜPER LİGE ÇIKARIZ

Osmaniyeli işadamlarının desteklerini beklediklerini kaydeden 80.Yıl Bedensel Engelliler Basketbol takımı antrenörü İsmail Demirtaş “Takım olarak birkaç iyi transfer yaptığımız takdirde 1.ligde şampiyon olarak süper lige çıkacağımıza inanıyorum. Bu anlamda özellikle iş adamlarımızın takımımıza destek vererek engelli kardeşlerimizi güldürmelerini ve birçok başarıya imza atmamıza yardımcı olmalarını bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Osmaniye (e-ha)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Malesef ki Engelli Spor Takımları Gereken İlgiyi ve Desteği Görememekte....

Gereken Destek verilse Engelli Sporu Çok Güzel Yerlere Gelecektir....

Dilerim ki 80. Yıl'da Bekledikleri desteği Alırlar ve Başarılara İmza Atarlar.....

Teşekkürler Abicim Paylaşımın İçin....

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap