CEMRE

Gökkuşağı Gülleri

Önerilen İletiler

56907.jpg

Aynı gül üzerinde birden çok renk taşıyan gökkuşağı gülleri ya da nam-ı diğer 'mutlu güller' son zamanların en ilginç hediyesi olacak gibi duruyor.

56908.jpg

Kırmızı gül; tutku ve romantizminvirgs.gif sarı gül; arkadaşlığın simgesidir. Pembe gül ise minnettarlık ifadesi... Ama eğer kafanız karşıksa ya da karşınızdakine net bir mesaj vermek istemiyorsanızvirgs.gif bu güllerden yollamayı deneyebilirsiniz.

56909.jpg

Gökkuşağı gülü hayatına krem rengi olarak başlıyor. Ardından da yapraklar sap yoluyla suya yerleştirilmiş farklı renk özlerini alıyor. Bu işlemin tamamlanması 12 saat ila 24 saat arası sürüyor ancak işlemin nasıl gerçekleştirildiği üretici tarafından bir ticari sır olarak saklanıyor.

56910.jpg

Hollandalı çiçekçi Peter van de Werken uzun saplı Vendela güllerini alıyor ve onları rengarenk boyayarak tüm dünyaya satıyor.

56911.jpg

Güller kokusunu kaybetmiyor ve neredeyse normal güllerle aynı sürede solmadan dayanabiliyor

56912.jpg

Son bir yılda satılan gökkuşağı gülü sayısı 1 milyona yaklaşmış. Özellikle ülke bayrağını çağrıştıran sarılı mavili güller İsveç'te çok popüler... Japonya ve İtalya da en çok satış yapılan ülkeler arasında yer alıyor

56913.jpg

Bu güzel güllerin belki tek kusuru fiyatı... Gökkuşağı güllerinin tane fiyatı 60 lirayıvirgs.gif düzine fiyatı ise 150 lirayı buluyor. Yine de "Sen buna değersin." mesajını göndermek için bu güllere ihtiyaç duyabilirsiniz.

56914.jpg

56915.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

gül bu hangi renge koysan kime versen güzelliğinden birsey kaybetmiyor. üstüne anlam katıyor.

gül gibi bir paylaşım olmuş emeğine sağlık

evet katılıyorum gül gibi bi paylaşım olmuş ama bunlar harika yaaa bayıldım doyamıyorum bakmaya hayatta en sevdiğim çiçek ama bu resimleri hiç görmemiştim harikalar emeğine sağlık teşekkürler....

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap