birisi

Engellilere Süper Tatil Müjdesi

Önerilen İletiler

Etimesgut Belediyesi 213 engelliyi tatile gönderiyor. Birçok engelli ilk kez tatil yapacak olmanın heyecanını yaşıyor. Demirel tatilin engelliler için çok iyi rehabilitasyon olacağını ifade etti.

Etimesgut Belediyesi ilçedeki 153 engelli ile refakatçileriyle birlikte 213 kişiyi

Türkiye'nin tek engelli oteli olan Marmaris İçmeler'deki Panorama Park Otel'de tatile gönderiyor. Etimesgut Belediyesi Engelli Masası ve Tüm Engelliler Derneği (TEDAY) ortak çalışmasıyla belirlenen engelliler, tatil öncesi büyük heyecan yaşıyor.

1 HAFTALIK TATİL

13 Eylül tarihinde başlayacak tatil 1 hafta sürecek. Kendi kendine yetemeyen engelliler refekatçılarıyla birlikte gönüllerince tatil yapabilecekler. Etimesgutlu engellilerin tatil yapacağı otel Muğla Marmaris İçmeler Mevkii'nde yer alıyor. Deniz ve doğa manzarasıyla engelli ve ailelerinin rehabilitasyonuna da yardımcı olacak engelli otelinde, havuzlar, sinema salonları ve engelliler için özel olarak düzenlenen animasyon programları yer alıyor.

ENGELLİ ANNELERİ

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, konuyla ilgili olarak Etimesgut Belediye Meclisi Ağustos Ayı ilk toplantısında meclis üyelerine bilgi verdi. Engellilerin her zaman yanında yer aldıklarını ve her türlü desteği verdiklerini kaydeden Demirel, 13 Eylül'de 213 engelliyi tatile göndereceklerini ifade etti.

Kendini idare etmekte zorlanan engellilerin refakatçi veya aileleriyle birlikte tatile geleceğini belirten Demirel, “Engelli kardeşlerimizin 24 saati hep aynı geçiyor. Yalnız engellilerin değil onların aileleri özellikle anneleri dört duvar arasında çocuğuna bakabilmek için büyük mücadele veriyor. İstedik ki engellilerimiz güzel bir tatil yapsın, ona bakan annesi de farklı bir hafta geçirsin. Rahat bir nefes alsın” diye konuştu.

Meclis üyeleri de Etimesgut Belediyesi'nin bu anlamlı hizmetine destek verdiler.

Restoran ve Barlar

2 Restaurant Kapalı kapasite;

130, Açık kapasite;

60, Ana Restaurant, 160 kişi kapasiteli, Havuz Restaurant, 170 kişi kapasiteli, Lobi Bar, Havuz Bar, Çatı Roof Bar, Türk, Uluslararası, Mutfaklar.

Konaklama Tipi

Herşey Dahil Local Drinks.

Toplantılarınız İçin

1 Toplantı Salonu toplam kapasite;

90, Kablosuz mikrofon, Masa Mikrofonu, Vcd Oynatıcı, Video, Sahne, Kürsü, Merkezi Müzik Yayını, Barkovizyon, Tepegöz, Flipchart, Televizyon, Yazı Tahtası, Klima.

Servis ve Fasiliteler

Sağlık Odası - Revir, Çocuk Bakımı, Sabah Uyandırma Hizmeti, Internet, Market, Kuru Temizleme, Çamaşır ve Ütü Servisi (Laundry), Jeneratör, 30 Araçlık Açık Otopark.

Aktivite, Eğlence ve Dinlenme Olanakları

1 Açık Yüzme Havuzu ve Çocuk Bölümü, Türk Hamamı (Turkish Bath), Sauna, Masaj, Fitness Gym Merkezi, Sağlık Merkezi, Kuaför, Sinema.

Spor Olanakları

Masa Tenisi, Bilardo.

Su Sporları

Banana, Rüzgar Sörfü, Parasailing Jet Ski.

Otele Yakın Aktiviteler

Sualtı Dalış Okulu, Su Sporları, Trekking.

Otelin Konumu

Şehir Merkezine Yakın Konumda, Sahilde, Dağda, Dalaman Havaalanına uzaklık 100 kilometre.

kaynak

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Güzel bir davranış bu organizasyonda emeği olan herkese teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorumm ayrıca engelli kardeşlerime iyi vakit geçirmelerini diliyorum iyi tatiller diliyorum

paylaşım için teşekkürler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap