birisi

Engelleri Aşmak İçin Çabalıyor

Önerilen İletiler

Engelleri Aşmak İçin Çabalıyor

EngelsizFM, Engelleri Aşmak İçin Çabalıyor, Destek Bekliyor.

Antalya"da yaşayan engelli bir vatandaş tarafından kurulan internet radyosu EngelsizFM, yol alabilmek için destekçilerini arıyor. EngelsizFM, kurulduğu günden bugüne kadar engelli vatandaşlarımızın sesini duyurmak için çabalıyor.

2008 yılında Antalya"da yaşayan Halil Babür tarafından yayına sokulan EngelsizFM, aradan geçen 2 yılda sesini gittikçe genişleyen bir kitleye duyurmuş. Tamamen gönüllü bir oluşum olan radyo internet üzerinden yayın yapıyor ve engelli vatandaşlarımıza çeşitli konularda destek olmak için çabalıyor. Kendisi de engelli olan Halil Babür, radyoyu kurarken oldukça ümitli olduğunu ve bugün oldukça yol katettiğini söylüyor. Radyoyu kurdukları zamanki amaçlarının engelleri vatandaşarın yaşadığı sıkıntılar hakkında diğer insanları bilgilendirmek olduğunu söyleyen Halil Babür, artık almaları gereken yolda ciddi bir ilerleme sağladıklarını ve hedeflerini bir adım daha ileriye taşıdıklarını belirtiyor.

Bu kapsamda öncelikli olarak internet üzerinden olan yayınlarını, karasal ya da uydu yayını ortamına taşımak istediklerini söyleyen sitenin kurucusu, böylece daha büyük bir kitleye seslenebileceklerini belirtiyor. Şu anda 2 profesyone l radyo programcısından destek alan ve 13 Dj ile yayın yapan radyo tamamen gönüllü bir platformda ayakta duruyor. EngelsizFM"in kurucusu Halil Babür, kendilerine destek olacak bir yardımsever olduğu takdirde karasal yayın ya da uydu yayına da geçip, burada seslerini daha iyi duyurabileceklerini düşünüyor.

Engelsiz Fm Web Sitesi : EngelsizFM.Com - Engelsiz Beyinler Radyo & Portali

Facebook Sayfası : Engelsizfm Radyosu | Facebook

Kaynak

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap