birisi

Felçli Gence Devlet Sahip Çıktı

Önerilen İletiler

Adana'da ağabeyini öldürenleri yaralayan ve bir hırsızlık olayına karışan 21 yaşındaki felçli Emrah Alişan'a devlet sahip çıkarak, tedavisini başlattı.

8 yıl önce ağabeyi Mehmet Alişan'ı (19) silahla öldürenleri yaralayan ve bir hırsızlık olayına karışan 21 yaşındaki Emrah Alişan, 3 katlı evlerinde güvercin uçururken damdan düşerek belden aşağısı felç oldu. Felç olmasının ardından mahkemenin 27 ay hapis cezasına çarptırdığı Alişan'ın cezaevinde gerekli bakımının yapılmadığını söyleyen babası Ahmet Alişan (53), oğlunun cezaevinden çıkartılması için başvurularda bulundu ancak bir sonuç alamadı. Bu arada Alişan'ın kalçasında yaralar oluştu ve cezaevinde

kurt düştü. Alişan, cezasını çektikten sonra hapishaneden çıktı, ancak cezaevinde sürekli yattığı ve tedavi göremediği için kalçasında çok sayıda yara oluştu. Cezaevinden çıktıktan sonra oğlunu tedavi ettirmeye çalışan aile, maddi imkansızlık nedeniyle çaresiz kaldı. Çocuklarının kurtarılması için yardım isteyen ailenin feryadını devlet duyarak, Alişan tedavi altına alındı. Adana İl Sağlık Müdürlüğü gencin evine bir ekip gönderirken, felçli genç gerekli kontroller yapıldıktan sonra ambulansla Adana Devlet

Hastanesi'ne götürüldü. Emrah Alişan, bundan sonra aile hekimi tarafından hem evde hem de Adana Devlet Hastanesi'nde sıkı kontrol altında tutularak yaralarının iyileşmesi sağlanacak.

112 ekipleri tarafından hastaneye götürülen Emrah Alişan, çok mutlu olduğunu belirterek, "Devlet benim sesimi duydu, artık yaralarım iyileşecek diye çok seviniyorum" dedi.

Anne Şükran Alişan (51) ise, oğluna sahip çıkan devlete çok teşekkür ettiğini söyleyerek, "Benim tek isteğim oğlumun iyileşmesi. Oğlumun gözümün önünde erimesine dayanamıyordum. İki çocuğumu kaybettim, onu da kaybetmek istemiyorum. Benim tek isteğim onun iyileşmesi. Devletten Allah razı olsun" diye konuştu.

felcli-gence-devlet-sahip-cikti-20100828A2808022-01.jpg

Net Habercilik

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Daha önce aynı durumdaki bir kişi için Antalya daki cezaevine günde 1 defa bakımı yapılması için yakını içeri alınıyordu...Bundan sonrası için Devlet artık kol kanat gerer..

Haberlere çıktıya artık herkes ilgilenir.Tipik Türkiye durumu..

Bütün ihtiyaçları karşılanır.Hayırseverler tarafından akülü sandelyesi verilir....v.s. ..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap