Vatan...

Engelli Sporcular Sosyal Projelerde Görev Alacak

Önerilen İletiler

1756.jpg

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncularının, belediyenin engellilerle ilgili sosyal projelerinde görev alacağı bildirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda oynayan, aynı zamanda Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan engelli basketbolcular, Ramazan Bayramı'ndan sonra engelli vatandaşlar yararına hazırlanacak sosyal projelerde görev alacak.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Duygu Batmaz, engelli sporcuların ramazan ayı boyunca, belediyenin önündeki iftar çadırında görevlendirildiğini belirtti. Batmaz, iftar için gelen vatandaşlara sıra numarası dağıtan, düzenli ve hızlı şekilde yemeklerini alıp masalara yerleşmelerine yardımcı olan engelli basketbolcuların bayramdan sonra gruplara ayrılacağını kaydetti.

Bazıları diğer engelli vatandaşların yaşam koşullarına yönelik panel, konferans ve seminerler düzenleyecek sporcuların bir kısmı takımın tekerlekli sandalyelerinin bakım ve onarımından sorumlu mekaniker Murat Özgür yönetiminde çalışarak bedensel engelli vatandaşların tekerlekli sandalyelerini ücretsiz onaracak. Oyuncuların bir kısmı ise Sosyal Hizmetler Dairesi'nin engellilere yönelik çalışmalarında koordinatörlük görevini üstlenecek.

(YES-ŞEN) - ANTALYA

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap