yarali kalp

Ünlü Şovmen Mehmet Ali Erbil'den Engellilere Jest

Önerilen İletiler

unlu-sovmen-mehmet-ali-erbilden-engellilere-jest-20100825A250817E-01.jpg

Ünlü Şovmen Mehmet Ali Erbil, Türkiye Engelliler Vakfı (TÜREV) tarafından Pendik'te 13 bin 600 metrekare alan üzerine kurulacak, ayda 3 bin engellinin tedavi, eğitim ve bakımının yapılacağı Rehabilitasyon ve Yaşam Merkezi için kolları sıvadı.

Merkez'in yapımının hızlandırılması için dün TÜREV'in Pendik'te bulunan Genel Merkezini ziyaret eden Mehmet Ali Erbil, duygulu anlar yaşadı. Avrupa Göz Hastanesi tarafından ücretsiz verilen tedavileri izleyen ünlü şovmen, engellilerin göz muayeneleri ile bizzat ilgilendi.

TÜREV ile ücretsiz gönüllü anlaşma yapan Mehmet Ali Erbil, bir dizi program ve organizasyonda yer alarak Yaşam Evi'ni bitirme sözü verdi.

Net Habercili

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

çok güzel bir haber engelliler adınına bu tip sivil toplum kuruluşlarının asıl amaçı örnek de olduğu gibi bu olmalı umarım böyle örnekler çoğalır bana göre tüm sakatlar la ilgili derneklerin böyle çalışmalar yabması lazım bu tip kamu yararı girişimler hem devlet hemde toplumum önde gelen isimleri tarafından desteklenir yaterli sayıda dernek mevcut ama ne iş yabtıkları meçul aslında biraz da suç bizde derneklere üye olup aktif çalışmalar fikirler üretip dernek yönetimlerini bu yönde etkilememiz lazım diye düşünüyorum...

ayrıcada mehmet ali erbile verdiği destek den dolayı teşekkür ederim..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap