zeynepkrtas

Yılmaz Destek Çıktı...

Önerilen İletiler

Yılmaza Destek Çıktı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Goal Boll 1. Lige yükselen görme engelli sporculara destek sözü verdi.

Çanakkale ve Zonguldak'ta iki etapta oynanan Goal Boll 1. Lige Yükselme Terfi Müsabakaları'nı 3. sırada tamamlayarak adını 1. Lig'e yazdıran Samsun Altı Nokta Görme Engelliler Spor Kulübü (SANGE), Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Başkan Yılmaz, başarılı ekibi kapıda karşıladı.

SAMİMİ KARŞILAMA

Samimi ve sıcak ortamda geçen ziyarette Goal Boll sporu hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz, SANGE'nin ulaşım masraflarını karşılayacağını da söyledi. Sporcuları tek tek tebrik ederek destek sözü veren Başkan Yılmaz'ın bu tavrı karşısında sporcuların mutluluğu görülmeye değerdi.

MUTLU OLDUK

Kendi imkanlarıyla maçlara gittiklerini hatırlatan SANGE Başkanı İsmail Hakkı Karaca, "Yaşadığımız tüm zorlukları Sayın Başkan Yılmaz'a anlattık. Kendisi ise bizlere destek vereceğini söyledi. Bizleri içtenlikle karşılaması herşeyden daha önemliydi. Çok mutlu olduk. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi. Ersin DEMİR

Kaynak

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

öncelikle bir Samsun'lu olarak adını 1. Lig'e yazdıran Samsun Altı Nokta Görme Engelliler Spor Kulübü'nü kutluyorum.. umarım verilen destek sözleri yerine getirilir..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap