yarali kalp

Romatem Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi, Geniş Donanımlı Rehabilitasyon Hizmeti Verecek

Önerilen İletiler

Samsun'un Canik ilçesinde, hizmete açılan Özel Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, 5 dalda hizmet verecek.

'Sağlık kenti Samsun'da yaklaşık 4 bin metre kare kapalı alanda 5 milyon TL'lik yatırım ile kurulan hastane, 150 kişiye iş imkanı sağlayacak.

Yeni Mahalle 7. Sokak'ta inşa edilen Özel Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin açılış kurdelesinin kesiminin ardından hastaneyi gezen AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, hastanenin mevcut yapısı ve teknolojik imkanlarından oldukça etkilendiğini dile getirdi.

Özel Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi her biri tek kişilik olan 30 adet hasta odası ve 4 adet rehabilitasyon salonuna sahip. Ayrıca, engelli çocuklar rehebilitasyon salonu da mevcut. Fizik tedavi ve rehabilitasyon dalında 4 uzman hekim, nöroloji dalında da 1 uzman hekimle hizmet verecek olan hastane ilerleyen dönemlerde romatoloji, dahiliye ve ortopedi dallarını da bünyesine dahil edecek. Hastane, yaklaşık 150 kişi istihdam imkanı sağlayacak.

SonDakika.com - Son Dakika Haberler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kardeşim izmit şubede yatıyor ...yaklaşık 8 aydır

Merkez hakkında bilgi verir misiniz?

Hangi aletler var, terapistlerin ilgisi nasıl ve ortamı nasıl ayrıca ücret olarak ne kadar veriyorsunuz?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sanırım sigorta üç ayı karşılıyor ama 150 veriyorsunuz sonra sigorta bitince günlük 450 ila 750 arasında değişen fiyatlar veriyorlar ..kime ne tuttururlarsa yani...ilk etapta tilt programı var ellerde sorun varsa el uğraş yani el terapisi ardından fizik tedavisi 1,15 saat hoca tarafından top üzerine yatırıyor yüzüstü sırt üstü ayaklar aşağı salınık şekld denge için oturutyor...sonrada rfakatçiniz gün içinde dvam ediyor bide elektirik takılıyor ...bunlar....

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap