zeynepkrtas

Malazgirt Belediyesi'nden İlaç Gibi Hizmet...

Önerilen İletiler

Malazgirt Belediyesi'nden İlaç Gibi Hizmet

Muş'un Malazgirt İlçe Belediye Başkanlığı, kas hastası bir vatandaşın ikamet ettiği evinin yolunu kayalardan arındırdı.

Malazgirt Belediye Başkanı Nuri Balcı, kas hastası Ulaş Yağan'ın yardım çığlığına kulak verdi.

Uzun yıllardır kas hastalığı nedeniyle yürümekte güçlük çeken Ulaş Yağan, Altıntaş Mahallesi'ndeki evinin yolu kayalık olması ve yürümekte zorlanması sebebiyle Kas Hastalıkları Derneği üyesi Fatma Çoban'a ulaşarak evlerinin yolunun yapılmasını istedi.

Ulaş Yağan'ın sesine kulak veren Çoban, Malazgirt Belediye Başkanı Nuri Balcı'yla görüşerek genç hastanın talebine çözüm bulunmasını istedi. Görev yaptığı süre zarfından ilçe halkının sorunlarını kendi sorunu gibi gördüğünü belirten Belediye Başkanı Nuri Balcı, Altıntaş Mahallesi'ndeki 1,5 kilometrelik kayalık yolun yapılması için belediye çalışanlarını harekete geçirdi ve iş makinelerinin yoğun çalışması sonucu yolu kısa sürede kayalıklardan arındırdı.

Yol çalışmasının tamamlanmasının ardından Ulaş Yağan'ı evinde ziyaret eden Başkan Nuri Balcı, "Biz belediye olarak halkımızın her zaman yanındayız. İlçemizde bulunan engelli ve hasta vatandaşlarımızın bu tür hizmet isteklerine öncelik vermek insanlık görevimizdir. Kas hastası olan gencimiz yürümekte güçlü çektiği kayalık yoldan kurtarılarak hayatını daha rahat sürdürülmesini sağlamış bulunuyoruz. Bu şekilde sorunu olan vatandaşlarımız hiç çekinmeden belediyemize gelerek bizzat bana taleplerini iletebilirler" dedi.

Yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ulaş Yağan ise, Belediye Başkanı Balcı'ya teşekkür etti.

Malazgirt Belediyesi'ni arayarak Başkan Balcı ile görüşen Fatma Çoban da, "Belediye Başkanımızın sorunumuza bu kadar acil çözüm üretmesi biz hasta sahiplerini sevindirmiştir. Kas Hastalığı Derneği olarak Belediye Başkanımız Nuri Balcı'ya duyarlılığından dolayı teşekkürü borç biliyoruz" şeklinde konuştu

Kaynak

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap