zeynepkrtas

Ampute'nin Şampiyonu Dünya Sınavında....

Önerilen İletiler

Ampute'nin Şampiyonu Dünya Sınavında

3892.jpg

Yenimahalle Belediyesi'nin sınırsız desteğiyle Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Ampute Ligi'ni, namağlup şampiyon tamamlayan Ankara Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Rusya'ya gitmeden önce Fethi Yaşar'ın konuğu oldu.

Belediye Lokalinde düzenlenen yemekte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkanvekili Başar Bal, Başkan Yardımcısı Şenol Balaban, Başkan Danışmanı Selçuk Koçak, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Elvan Uğurlu, Milli Takım Teknik Direktörü Halil İbrahim Köprülü ve sporcular ile bir araya geldi. Göreve geldiği günden beri imar planlarından, iş yeri ruhsatlarına kadar her türlü yeni projeyi engellilerin özgürce yaşayabilmeleri için düzenlendiğini ifade eden Başkan

Yaşar, "Ülkemizde yaşayan herkese sahip çıkmaya çalışıyoruz" dedi.

Yemekte, ampute takımının Rusya'da başarılı olacağına yürekten inandığına dikkat çeken Yaşar, "Başarılı olamasalar da başarılı olana kadar destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Yaşar, engellilere destek olmak amacıyla Türkiye'de ilk defa bir engelliler birimi kurduklarını ve engelli birini de çalışması için başına getirdiklerini de sözlerine ekledi.

7 takımın yarışacağı ve Rusya'nın Volgograd kentinde 8-15 Ağustos'ta Şampiyon Kulüpler Şampiyonası'nda kıyasıya yarışacak olan Ankara Engellilergücü sporcuları şampiyon olup kupayı Türkiye'ye kazandırmayı hedefliyor. Ampute futbol oyuncuları, dünyaya Türkiye'nin adını duyurmak için gidecekleri Rusya yolculuğu öncesi Başkan Yaşar'a desteklerinden dolayı minnettar olduklarını belirtip teşekkür plaketi verdiler.

Kaynak

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ankarada bulunduğum süre içerisinde birçok maçlarına tanıklık etmiştim,

Çok başarılı bir takım ve Antrnörleride çok sevdiğim bir abim,

Kendilerinin Rusyadada çok büyük başarılara imza atacaklarına eminim.

Kendi adımada Ankara ampüte takımına başarılar dilerim ...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap