birisi

Şule Akülü Arabasına Kavuştu

Önerilen İletiler

Şule Akülü Arabasına Kavuştu

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Maltepe Mahallesi'nde yaşayan 14 yaşındaki spastik engelli Şule Kalkan'a akülü araba hediye etti.

Akülü arabayı Kalkan'ın evine giderek bizzat teslim eden Başkan Solak, hem engellilerin ihtiyaçlarını giderdiklerini hem de onları evlerinde ziyaret ederek, yaşantılarını daha yakından gördüklerini söyledi.

Ev hanımı anne Gonca Kalkan akülü araba için "Kızımın artık yeni bir ayakkabısı var" diyerek mutluluğunu dile getirirken, inşaat ustası baba Kadim Kalkan da kızının mutluluğunun her şeyden daha önemli olduğunu söyledi. Halen kiracı olarak yaşamlarını sürdürdüklerini belirten anne Gonca Kalkan, Başkan Solak'a teşekkürlerini ileterek, "Kızımı mutlu ettiğiniz için biz de çok mutluyuz. Çocukların ayakkabıları olur, akülü araba da kızım Şule'nin ayakkabısı. Gerçekten çok sevindik." şeklinde konuştu.

Başkan Metin Solak ise engellilerin sorunlarını yakından takip ettiğini ve bunları mümkün olduğunca çözüme kavuşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Özellikle tekerlekli sandalye dağıtmaya özen gösterdiklerini belirten Başkan Solak, engellilerin toplumsal yaşama katılmada sıkıntı yaşadığını ancak bunu aşmak için belediye olarak kolları sıvadıklarını ifade etti. Şule'nin de spastik engelli olmasından dolayı acilen akülü arabaya ihtiyacı olduğunu öğrendikleri anda araba aldıklarını belirten Başkan Solak, "Kızımız mutlu olunca biz de mutlu olduk. Acilen çözümlenmesi gereken bir konu olduğu için hemen akülü arabayı alarak Şule'ye verdik. Engellilerimizin sorunu öncelikli olarak çözüyoruz." dedi.

İnternet Haber

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap