zeynepkrtas

Samge Grurumuz Oldu...

Önerilen İletiler

Samge Grurumuz Oldu

Samsun Altı Nokta Görme Engelliler Spor Kulübü (SANGE), Goal Ball 1. Lig'e Yükselme Terfi Müsabakaları'nı 3. sırada tamamlayarak lige adını yazdırdı

GÜÇLÜ TAKIMLARI ELEDİLER

Çalışmalarını Antrenör Ümit Çelik denetiminde 1 yıldır sürdüren Samsun Altı Nokta Görme Engelliler Spor Kulübü, emeğinin karşılığını aldı. 1. devresi Çanakkale'de yapılan Goal Ball 1÷ Lig'e Yükselme Terfi Müsabakaları'nda 7 maçta 5 galibiyet elde eden SANGE, Zonguldak'taki 2. devre maçlarına da tüm imkansızlıklara rağmen katılarak İstanbul, İzmir, Gaziantep gibi ligin iddialı takımlarını eleyerek 28 puanla 3. sırada yer alıp 1. lige yükselmeyi başardı.

DESTEK GÖREMEDİK

Türkiye'de bu yıl ilk defa Goal Ball Ligi'nin kurulduğunu belirten Kulüp Başkanı İsmail Hakkı Karaca, "Samsun takımının bu ligde yer alması ve ilimizin adının duyurulması bizler için çok önemli. 1 Lig takımlarının tamamına yakını sponsor, belediyeler, valilik gibi çeşitli desteklerle ayakta dururken, Samsun kamuoyunun duyarsızlığı bizi fazlasıyla üzdü. Çalışmalarımızı sıkıntıya sokmakla birlikte lig maçlarına katılamama durumuna dahi gelmiştik" dedi.

HERŞEY ENGELLİLER İÇİN

Goal Ball sporunun görme engellilerin rehabilitesinde çok önemli yere sahip olduğunu dile getiren Karaca, "Goal Ball topunun pahalı olması, formaların kendine has ve pahalı olması kulüp çalışmalarını sıkıntıya sokmakta. Buradan Samsun kamuoyuna daha duyarlı olmaları için sesleniyoruz. Belediyelerimiz ve özellikle Samsunlu işadamlarımızdan destek bekliyoruz. Böylelikle daha çok engelli vatandaşımıza spor yaptırabiliriz" diye konuştu.

Kaynak

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap