birisi

Engellilerin Akülü Araç Sevinci

Önerilen İletiler

Engellilerin Akülü Araç Sevinci

Kayseri'nin Develi ilçesinde engelli 6 kişiye akülü araç verildi.

Araçları teslim alan engelliler aileleri ile büyük mutluluk yaşadı. Eksik kalen 4 akülü aracın ise kısa zamanda ihtiyaç sahiplerine teslim edileceği bildirildi.

Develi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ilçede yaşayan engelliler tarafından akülü araç talebi yapıldı. Vakıf, 10 aileden gelen araç talepleri ile ilgili yaptığı çalışmada 6 aracın Kayseri Orta Anadolu Kalkınma Birliği tarafından alınmasını sağladı.

Engellilere araç tesliminde konuşan Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, "Birlik tarafından yapılan engelli vatandaşlarımıza yönelik akülü araç desteği engelliler kadar ailelerini de mutlu etti. Bizler de onların ihtiyacını karşılayacak bu araçlara kavuşmalarından dolayı onlar kadar sevinçliyiz." dedi. 6 akülü aracı sahiplerine Başkan Özkan, belediye encümen üyeleri Kamil Müderrisoğlu ve Tahir Sarıoğlu birlikte teslim etti. Samanyolu Haber

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Akülü araç vermek için dernek,vakıf,şirket kapısı çalmak yerine,Kaymakamlık hastaneye yönlerdirsin.İhtiyaç sahipleriyse rapor çıkartıp sandelyelerini almalarına katkı sağlasın.

Bu nasıl sosyal devlet anlayışı...Birde ilçenin mülki amiri..Anlamıyorum bu tip yardım haberlerini...Popilizm den başka bişey değil..........

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap