yarali kalp

Beyninin Üçte İkisi Alındı

Önerilen İletiler

537474_detay.jpg?1280496350Şırnak'ta girdiği çatışmada başından aldığı kurşunla yaralanan gazi yaşam savaşı devam ediyor

Şırnak'ta 8 Haziran 2009 tarihinde teröristlerle girdiği çatışmada başından aldığı kurşunla yaralanan Fırat Zorba, beyninin üçte ikisi alınmasına rağmen yaşam savaşına devam ediyor. Tedavi gördüğü Gata'dan taburcu olan Gazi Fırat Zorba'nın özel bir rehabilitasyon merkezinde tedavisine devam edildiği ve durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Başından aldığı kurşun sonucunda yaralanan ve aylarca yaşam destek ünitesinde hayat mücadelesi veren Fırat Zorba'nın iyileşmesi ailesini sevince boğdu. Gazi Zorba, gözlerini açtığında ilk sözü 'Anıtkabiri ziyaret etmek istiyorum' oldu. Şırnak'tan gelen silah arkadaşları ve ailesi ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret eden gazi Fırat Zorba gözyaşlarını tutamadı.

Gazi'nin ailesi yaptığı açıklamada "Yakında kafatasından çok önemli bir ameliyat olacak olan oğlumuz Anıtkabir ziyareti ile moral bulmuş oldu. Buradan ülkemizin tüm insanlarına sesleniyoruz, ülkemizi bölmek isteyenlere fırsat vermeyelim. Gerekirse tüm çocuklarımızı şehit veririz, ama vatanımızı böldürtmeyiz.'' şeklinde konuştu.

CHA

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap