yarali kalp

3.Bedensel Engelliler Spor Şenliği başladı

Önerilen İletiler

3.Bedensel Engelliler Spor Şenliği başladı

03.02.2010es1.jpg

Giresun'da düzenlenen 3. Bedensel Engelliler Spor Şenliği, törenle başladı.

Gençlik ve Spor Giresun İl Müdürü Vekili Selami Sarıaydın, 19 Eylül Spor Salonu'ndaki törende yaptığı konuşmada, şenlik kapsamında basketbol ve havalı silahlar atıcılık müsabakalarının yapılacağını bildirdi.

Etkinliğe 7 ilden 9 takımın katıldığını belirten Sarıaydın, şu bilgileri verdi:

“3. Bedensel Engelliler Spor Şenliği'ne toplam 137 engelli sporcumuz katılıyor. Bizim bu organizasyondaki temel amacımız, iddialı spor müsabakalarından ziyade ilimizin sosyal, kültürel değerlerini ve doğal güzelliklerini tanıtmaktır. Bu amaçla spor şenliği etkinlikleri kapsamında il ve ilçe gezileri, havanın iyi olması durumunda ise yayla gezileri düzenlemeyi planlıyoruz. Bu etkinliklerle şehrimiz insanını sevgi, saygı, kardeşlik, barış ve hoşgörü duyguları içerisinde Giresun'un ve diğer illerin bedensel engelli sporcularıyla tanıştırmayı, kaynaştırmayı ve yeni dostluklar oluşturmayı hedefliyoruz.”

Konuşmanın ardından şenliğin ilk gününde Mersin Silifke Belediyesi Engelliler Spor Kulübü ile Giresun Engelliler Spor Kulübü basketbol takımları karşı karşıya geldi.

Törene, Giresun Valisi Mustafa Yaman, Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, daire amirleri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Samsun, Balıkesir, Mersin, Adana, Bursa, Şanlıurfa ve Giresun bölgesi ekiplerinin katıldığı şenlik, 25 Temmuz Pazar günü sona erecek.

Hürriyet

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap