yarali kalp

Şanlıurfa Engelliler Giresun'daki Turnuvaya Katılıyor

Önerilen İletiler

resimyok.gifTürkiye Süper ligine Şanlıurfa Engellilerı Giresun'daki turnuvaya katılıyor...Kulüp Binasından basına bilgi veren Şanlıurfa Engelliler Spor kulübü başkanı Veysi FIRAT sözlerine şöyle dedi.

Giresun Gençlik Spor il müdürlüğünün her yıl yaptığı engelliler Spor Turnuvasına Basketbol takımı olarak katılacağız diyen başkan Veysi bu turnuvaya bizimle beraber Bursa Osman gazi, samsun engelliler, samsun engelli gücü, mersin Silifke, adana martı, İzmir Bornova, Hatay Dörtyol, Giresun engelliler gibi toplam 10 takıma yakn basketbol takımı katılacaktır.

Bizlerde ligimizin başlamasına az bir süre kala bu turnuvaya katılıp kendimizi takm olarak nasıl hazırladığımızı göreceğiz hemde transfer edecek olan sporcularımızı bu turnuvada denemiş olacağız diyen başkan Veysi. Şanlıurfamıza yakışan bir kadro oluşturmaya çalışmaktayız bu uğurda bu Turnova bizim için çok önemli ve katılmak zorundaydık ama bunlara ragmen bu turnuvaya maalesef borç ederek gidiyoruz. Ama il Özel idaresinin Turnuvaya Gidiş gelişlerimiz için sağlamış olduğu araç desteği içinde Sayın Valimiz Nuri OKUTANA Vali yardımcımız Sayın GELGEÇ e ve Meclis Başkanımız Sayın Uğur BEYAZGÜLE v teşekkür ederken Şanlıurfamızın tek süper lig takımı olmamız hiçbir şey değiştirmedi hala maddi sıkıntılar içindeyiz ve hala bir sponsor bulamadık Turnova dönüşünde inşallah urfamıza bir kupa daha getirirz diyen başkan Veysi

Turnova boyunca Şanlıurfa’nın bizlere dualarıyla desteklerini beklediğini ve Giresun ilinde Şanlıurfa’ya yakışanı yapacaklarını belirtti Turnuvanın 21–25 Temmuz arasında başlayacağını da belirti.

E45_sanliurfa_engelliler_giresunda.JPG

Engellilersitesi.com

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap