zeynepkrtas

İnternette Başlayan Aşk Engel Tanımadı...

Önerilen İletiler

İnternette başlayan aşk engel tanımadı

847810546620.jpg?86929426290

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'da kurulan "Engele duyarlılaşalım" grubunda iki yıl önce tanışan nörolojik hastalığa sahip iki genç dünya evine girdi

Adana'da yaşayan ve nörolojik Spinal Muscular Atrophy (SMA) hastası Çilem Gürbüz (37), Facebook'un "Engele Duyarlılaşalım" grubunda Erzincanlı Frederik Ataksi hastası Hüseyin Bulut (31) ile tanıştı. İki engelli gencin her geçen gün ilerleyen nörolojik hastalığa sahip olmasına rağmen aralarında duygusal bağ oluştu. Hastalıklarının verdiği ortak acıyı paylaşan iki engelli genç, internet ortamında sürekli görüştü. İki yıl boyunca flört ettiği Çilem Gürbüz'ün ailesiyle tanışmak için Adana'ya gelen engelli öğretmen Hüseyin Bulut, "Adana'da ev almak istiyorum" sözü ile Çilem Gürbüz'e evlenme teklifi etti. Evlenme teklifini hiç düşünmeden kabul eden Gürbüz'e bu evliliğin zor olacağını söyleyenler ve engel olmak isteyenler oldu. İki yıl sürekli görüşen iki genç, kimseye kulak asmadan düğün tarihini belirledi.

TEKERLEKLİ SANDALYEDE

Aile dostları ile engelli arkadaşlarının yalnız bırakmadığı düğün töreni kız evinde yapıldı. Beyaz gelinliği ve tekerlekli sandalyesiyle düğüne katılan Çilem Gürbüz " Önceleri ben yürüyordum. Hüseyin'de üniversiteye kadar yürüyordu. Artık yaşadığımız günleri birlikte geçirmeye bakacağız" dedi.

Sabah

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap