CEMRE

Aşık Olasım Var.

Önerilen İletiler

aşık olasın var :)

Şöyle dolu dizgin bir aşık olasım var! Kana kanavirgs.gif tüm özgür irademi kullanıpvirgs.gif saçmalayarak aşık olmak isteğim var.

Aşık olduğun zaman ile olmadığın zaman arasındaki farkvirgs.gif mantıklı davranmak ise; benim gönlüm mantıksızlıktan yana. Aşık olup kendi içimde kaybolmak istiyorum.

O şanslı her kim olacaksavirgs.gif onu düşünüpvirgs.gif yemeden içmeden kesileyim. Saatler o kadar çabuk geçsin kivirgs.gif gün nasıl ölmüş anlamayayım.

Gözümün biri hep telefonda olsunvirgs.gif bir mesaj sesine heyecan duyayım. Otobüse binipvirgs.gif ineceğim durağı kaçırayım.

Sokağa çıkıp amaçsızcavirgs.gif caddeler boyu dolaşayım. Yağmur bastırsın anidenvirgs.gif insanlar etrafa koşuşurkenvirgs.gif ben yüzümde salak bir gülümsemeyle yürümeye devam edeyim.

21az515.jpg

Tam bunları yaşamaya kuruyorum yüreğimivirgs.gif ruhum aşka doğru dönüyor; aklım giriyor devreye. Sonra diyorvirgs.gif ya sonra?

Önüme geliyor resimlervirgs.gif tadım kaçıyor. Vazgeçmeye başlıyorum aşktan davirgs.gif ilişkilerden de! Bir garip hüzün gelip çöküyor göğsümevirgs.gif geçmişin sisleri arasında dolanıyorum. Hevesim kaçıyor.

Hep aynı film dönecek bu sinemadavirgs.gif başrol oyuncuları değişecek ama kurgu aynı olacak diyorum. Senaryoyu yazana kızıyorum sessizcevirgs.gif içimi umutsuzluk kaplıyor.

24ybryu.gif

Sonravirgs.gif aşık olunca devre dışı kalmasını istediğim mantığımın sesini duyuyorum: “Savrulma kendi içinde!” Aşkvirgs.gif sadece senin için var! Sen güzel hissetvirgs.gif iyi yaşa diye var.

Önüne ardına bakmadanvirgs.gif yaşa gitsin. Hesap sormavirgs.gif hesap almavirgs.gif kırılma ve kırmavirgs.gif sadece tadına var. En sevdiğin yemeyi yer gibivirgs.gifALLAHa dua eder gibivirgs.gif sevdiğin bir kitabı okumak gibivirgs.gif sevişmek gibi; aşkın tadını çıkar.

Aşık olasım var benim! Güneşevirgs.gif çiçeğevirgs.gif denizevirgs.gif toprağavirgs.gif bir şiirevirgs.gif bir adama….

alıntı

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap