CEMRE

Beni Kaybettin

Önerilen İletiler

Neresinden baslamali ? 

elgibicrims1.jpg

Sularinda yüzdüm sürekli günün birinde bogulucagimi bile bile ve bak sonunda karani goremedim ne yaparsam yapayim ulasamadim karana ve battim en derine .sussamda bir oldu sende konussamda . yine bana düstü bak gitmek. hani hep derdim ya sana gorurduk ayrilan ciftleri .. 'gitmek sevene düsmese aslinda ' diye . bisey demezdin sen . simdi anliyorum sususlarini..

Kopan yerlere dügüm atmak ne kadar akillicaydi ? Dügüm tek tarafli atildikca koptu . Herkes gördüde bunu bi ben göremedim.Simdi görüyorum gayet net bir sekilde . Cokmu gec kaldim ne be sevgilim ?

elgibicrims2.jpg

Cok konusan ben cumlelerimin sonunu toparlayamaz oldum .. kisa kisa artik cumlelerim. simdi anliyorum sususlarini .hep susan hakliymis herseye ragmen . bak belkide yara almadan yine sen ciktin . ama yoo pismanlik yok be sevgilim . kendini kasarak iliski yasamaktansa boylesi iyiydi. neyi ne zaman istiyorsam yasadim ben yasattimda . 'seni seviyorum' diyecegim zaman bir saniye tereddüt etmeden zaman yer dinlemeksizin soyledim . sen yapamadigin icin üzül.her animi seninle paylasabilmenin telasini yasadimvirgul.gifvirgul.gif seni kaybetmenin korkusunu yasadim virgul.gifvirgul.gif adinin icimi titremesini hissettim. ben istedigimi gönlümce yasadim.yeri geldi sitemler ettim . kendime emirler verdim "bitti" "birak artik sunu" " ne kadar acizsin" diye hakaretler ettim kendime ben . peki ya sen ? onca zaman boyunca bana "seni seviyorum" dan cok " özür dilerim " kelimesini sarfettin . ve herdefasinda affedildin .

elgibicrims5.jpg

Icimdeki ucsuz bucaksiz seni ne hale getirdin bi bak sonrada dön bir bana bak . Elindeki sen artik kücücük degilmi ? senden aldigimdada oyleydi korkma . onu ben besledimvirgul.gifvirgul.gif büyüttüm. simdi bana bak! yüzün olmadigi icin bakamazsin ama .. benim bile yüzüm yokki kendime bakabilmeye..

Etrafimda konusan herkese kulaklarimi kapadim. gorduklerimi gormezden gelip gectim. sen hakli cikda kopmasin o ip diye bahaneler ürettim senin adina kendimi suclamaya yer arar misali . ustune en ufak kotu sey konduramazken seni nasil suclardim? Herseye ragmen sana guvenmeyi sectim ben . tek sozun yetti beni dagitmaya. ya sen naptin ? bile diyemiyorum artik sana .

Defterini suya biraktim ardindanda kalemi ..sonra resimlerinivirgul.gifvirgul.gif kagitlarivirgul.gifvirgul.gif sana dairleri .. gözlerim doldu yine ama o yas akmiyor biliyormusun artik doldugu yerde kaliyor .simdi daha güclüyüm sanki.. yada ayriligin acisi zamanla koyucak . Ama verebildigim en dogru karardi bu . coktan verilmesi gereken bir karardi .. gec kalinmislik ...

"bitti" Zor oldu ama "bitti"

elgibicrims.jpg

Artik inanmaya gücüm kalmadigi icin bitti.

Ne olursa olsun her defasinda pesinden geldigim icin bitti.

Incittigin yerler gecmedi diye bitti.

Her sususun bi oncekinden daha agir oldu diye bitti .

Kendime saygim kalmadigindan bitti .

Askta gurur olmaz ama sevgide gurursuz olmaz diye bitti .

Kendime Gunaydin diyebilmem icin bitti .

Adice bitmesine hep izin verdin diye bitti .

Hayalperest birine asik olmaktan yoruldugum icin bitti .

Yapilanlari görmedigin icin bitti.

Bi kez olsun gönlümü almadigin icin bitti .

Daha dogru bir karar olmadigi icin bitti .

Senden vazgecemem sandigin icin bitti .

Ugruna gosterdigim sabri anlamadigin icin bitti .

Her defasinda ya susup ya kestirip attigin icin bitti .

O kocaman sevginin yerini baska seyler almaya basladigi icin bitti .

Sevginin sadece dilinde oldugunu anladigim icin bitti .

Senin ugruna babami üzmemem gerektigini anladigim icin bitti .

Benim kiz senin erkek oldugunu unuttugun icin bitti.

Senden daha erkek oldugumu anladigim icin bitti .

Zerre degismicegin icin bitti .

Seviyorum dedigin sevdiginin ugruna hicbirsey yapmicagini gordugum icin bitti .

Artik sana guvenim kalmadigi icin bitti .

elgibicrims4.jpg

ne kadar cok sebebim varmis "bitmesi" icin oysa.. Alabildigim daha dogru bir karar yok.

"bitti" zor oldu ama "bitti"

Ama artik senin icin üzülüyorum. herseyi yasayan benmisim. sen bana katlanmak zorunda kalmissin belkide . yasayanda yasatanda bendim.

sen simdi

Artik daha temkinliyim . Kimseyi gozumu karartipta sevmem bundan sonra . hayatimi onun üstüne kurmam . bana ogrettiklerinde var bak . ama beni ne hale getirdin bakmaya yüzün olmaz senin bilirim .Gözyaslarinin hesabini sen nasil vericeksin ? sen seni günün birinde affedebilicekmisin ki ben seni bundan sonra affedebileyim ? 'Yalancisin' sen .Adini yalanci koydum birak öyle kalsin .

onca zamanvirgul.gifvirgul.gif onca cabavirgul.gifvirgul.gif onca sabirvirgul.gifvirgul.gif onca safakvirgul.gifvirgul.gif onca sözvirgul.gifvirgul.gif onca an virgul.gifvirgul.gif onca anivirgul.gifvirgul.gif

elgibicrims3.jpg

bak simdi 'yok'

Ne kadar güclüyüm ? ne kadarda cesurum ? degilmi ?

Bazen olmuyor virgul.gifvirgul.gif ne yaparsan yap olmuyor bazen.

"istifami verdim' ben ! Artik kabul etsende bir etmesende.

Artik seni hayatimda istemiyorum (.)

Beni Kaybettin (!)

alıntdır ..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap