muammer

insanda az sıkılma olur tabii insanda.

Önerilen İletiler

tıklayınız...<H3 class=news_pretext>İstanbul'un yeni ilçelesi Ataşehir'in CHP'li başkanı Battal İlgezdi, hafta sonu evleneceği müsatakbel eşi Gamze Akkuş'a, belediyede iki müdürlük görevi birden verdi.</H3>size10.gifsize12.gifsize14.gifsize16.gif859820090602035530515.jpg02 Haziran 2009 15:58

[/color]İstanbul'un yeni ilçelerinden Ataşehir'de seçimleri kazanarak, belediye başkanlığı koltuğuna oturan CHP'li Battal İlgezdi, hafta sonu dünya evine girmeye hazırlandığı diş hekimi Gamze Akkuş'a, belediyede iki müdürlük görevi birden verdi.

medyaradar'ın haberine göre, Akkuş belediyenin Sağlık İşleri ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen'in Beşiktaş Belediyesi’nde görev yapan baldızı Arzu Özendi ise, Ataşehir Belediyesi’nin yeni yazı işleri müdürü olarak görevlendirildi.

494920090602035420627.jpg

Son yapılan yerel seçimlerde İstanbul'un yeni ilçelerinden Ataşehir'de, belediye başkanlığı seçimini kazanan Battal İlgezdi, hafta sonu dünya evine girmeye hazırlandığı müstakbel eşine, belediyede iki müdürlük birden verdi.

AKP'li Ömer Abamor ile girdiği seçim yarışını kazanan CHP'li Battal İlgezdi, mazbatasını aldıktan sonra belediyenin müdürlüklerine atanan isimleri belirledi. Yapılan atamaların en dikkat çekicisi, belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde gerçekleşti. Yeni belediye başkanı Battal İlgezdi, bu hafta sonu dünya evine 723420090602040230424.jpgMarmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu Gamze Akkuş, Seyhan Müzik'ten "Gelecek Diye..." bir müzik albümü çıkartarak, dikkatleri çekmişti.girmeye hazırlandığı Gamze Akkuş'u belediyenin bu iki müdürlüğünde müdür olarak görevlendirdi. Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu Gamze Akkuş, Seyhan Müzik'ten "Gelecek Diye..." bir müzik albümü çıkartarak, dikkatleri çekmişti.

CHP'li İlgezdi ile Akkuş'un nikah töreni, 6 Haziran Cumartesi günü İstanbul'un en lüks eğlence mekanlarından biri olan Kuruçeşme Su Ada'da yapılacak. Bine yakın davetlinin katılması beklenen nikahı, Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin kıyacak. Akkuş ile İlgezdi'nin nikah şahitliklerini, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu yapacak.

Battal İlgezdi'nin, ilk evliliğinden bir kız çocuğu bulunuyor. Akkuş, seçim çalışmaları sırasında İlgezdi’nin yanıbaşında yer aldı. Bu arada CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen’in Beşiktaş Belediyesi Yazı İşleri’nde görevli olan baldızı Arzu Özendi de, Ataşehir Belediyesi Yazı İşleri Müdürü oldu.

Etiketler: ataşehir chp battal ilgezdi gamze akkuş

(Medyaradar)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap