Sumeye

Net in birbirinden komik iftiraları

Önerilen İletiler

92670.jpgNet'in birbirinden komik itirafları Kimisi kız arkadaşının göğüslerinden kimi ise eşinin davranışlarından şikayetçi! İşte Net'in en ilginç itirafları;

Birbirinden ilginç itiraflar hem güldürüyor hem de düşündürüyor. İşte internette itiraflarıyla tanınan sitedeki insan ilişkileri üzerine yer alan komik itiraflar!

ACITTI- lissen-to-me, Kadın , 27 , Bursa

Üniversite yıllarımızda bana deli gibi aşk olan, ayrıldığım sevgilimle, ilk defa geçen gün karşılaştık. Evlenmiş. Havadan sudan konuştuk. Birden durdu ve92668.jpg "Sana teşekkür etmek istiyorum." dedi. Nedenini sordum, "Beni zamanında terkettiğin ve O'nu bulmamı sağladığın için." dedi. Gerçek miydi yoksa yıllar sonra gelen intikam cümlesi mi bilmiyorum. Tek bir şey biliyorum, çok fena acıttı.

Musona, Erkek , 28 , İstanbul / Teknoloji

Kulaklığımı takıp cep telefonumda nişanlımla konuşurken aynı anda eski sevgilime SMS atabiliyorum. Şu teknoloji ne kadar da gelişti.

Sakar_FM, Kadın , 28 , Ankara /Nihayet yaptım

Kocamın bilgisayarında bugün de yeni bir site, yeni bir profil ve yeni bir kadın buldum. Malum arkadaşlık sitesinde -uzun zaman önce kendisinden gizli öğrendiğim şifresiyle girerek- eşinin dostunun, akrabalarının, kardeşlerinin görebileceği profilinin kişisel iletisine; uzun zamandır sakladığını ama artık dayanamayıp artık eşcinsel olduğunu açıkladığını yazdım ve şifresini de değiştirdim. Kendi farkına varana kadar ben boşanmış olurum.

Lisardking, Erkek , 29 , Yurtdışı / Hayvanlar alemi

Kız arkadaşımla birlikte olurken kedisinin bizi ilgiyle seyrettiğini fark ettiğimden beri, hayvanlar alemi belgesellerinde çiftleşen aslanların neler hissettiğini anlayabiliyorum.

Justlikeapill, Kadın , 25 , İstanbul / Ara

"Lütfen arkadaşımla benim arama girme." diyor sevgilim. "O zaman 92669.jpgben de seni benim "arama" sokmam, tangamın yerinde olmak için yanıp tutuşursun." diyorum. Mesaj alınıyor ve konu kapanıyor.

Bakarkörüm, Kadın , 34 , Ankara / Vezirden rezile

Evlenmeden önce biri ile 6 yıl birlikte oldum. Çok güzel bir ilişkimiz vardı, her yönden tatmin ediciydi ve ben mutluydum. Kendimi seksi, güzel, akıllı ve olabildiğince özel hissederdim. Gerekti ve ayrıldık. Bir yılı flört olmakla birlikte, altı yıldır kocamla birlikteyim ve kendimi inanılmaz çirkin, başarısız, salak hissediyorum. Neredeyse frijit olduğumu düşünmeye başlayacağım. Ee ne demişler; erkekler kadını vezir de eder, rezil de...

Çatlakmelek, Kadın , 25 / Anlayış farkı

Kocamı öptükten sonra "Seni çok seviyorum aşkım ya! dedim. "Dur sevgilim şimdi haberleri izliyorum. Sonra seversin." dedi. Ne anladıysa artık.

Faarettin, Kadın , 28 , Ankara / Mutluluk

Mobilyalar 5.500, çeyiz kıvır zıvırları 5.000, kır düğünü için masraf 3.000, balayı 600, evlilik için mecburi şehir değişikliği nedeniyle baroya ödenecek ücret 3.000, işten çıkmak aylık eksi 1.500...

Sevdiğin adamla evlenebilmenin mutluluğu paha biçilemez!

Aklimialdin, Erkek , 22 , Ankara / Hadi bakalım

Zamanında kızın göğüslerinin büyüklüğü hakkında öyle muhabbetler çevirdik, öyle fanteziler anlattık ki kızın ünü, bölümü aşıp bütün erkek yurdunda yayıldı. Şimdi ise kaderin bir cilvesi olsa gerek, o kızla çıkmaya başladım. Hadi bakalım aklimialdin, bakalım nasıl susturacaksın bunca kişiyi şimdi?

Musona, Erkek , 28 , İstanbul / Teknoloji

Kulaklığımı takıp cep telefonumda nişanlımla konuşurken aynı anda eski sevgilime SMS atabiliyorum. Şu teknoloji ne kadar da gelişti.

Bonbonsekeri, Kadın , 33 , İstanbul / Kaçak

Ailem evlenmemize izin vermeyince kocama kaçtım, fakat mutlu olamadım. Kocam boşanmak istemeyince, 3 yılın sonunda bu sefer ailemin yanına kaçtım. Bu kaçışların sonu ne olacak çok merak ediyorum. Bakalım şimdi nereye kaçacağım?

Bibiskremalsam, Kadın , 36 , İzmir / Kadının fendi dolmuşta yendi

Dolmuştayım ve arkamda nişanlı olduğunu tahmin ettiğim bir çift yüksek sesle tartışıyor. Kadın şoföre sesleniyor ve erkeği orada bırakarak, bir anda iniyor dolmuştan. Ortalık birden sessizleşiyor. Önceden beri çiftin yanında yolculuk eden yaşlıca bir amca eğilip, "Oğlum bak tam 43 senedir evliyim, ben çözemedim, sen de uğraşma. Sadece sana söylediğine evet de, baktın tekrar ediyor demek ki hayır denecek bir şey, sen de o zaman hayır de konu hallolsun." diyor. Ön taraftan amcanın karısı olduğunu öğrendiğimiz teyze dönüyor ve "Ömer Efendi seni duydum. Sor bakalım oğlana, bize evlatlık lazım değil ama ona belki dedelik lazımdır. Nüfusunu al git, karşılıklı oturur tecrübelerini paylaşırsın." diyor. Engin tecrübe karşısında saygıyla eğiliyorum ama fendimizden de korunun diyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap