Can Sengul

Yatan Hasta İçin Havalı Yaslanma Minderi...

Önerilen İletiler

test.jpg

Sihirli Recliner ™ devrimci, yeni hava destek sistemi ile, sadece birkaç saniye içinde bir ayarlanabilir, reclining yatak halinde mevcut yatak olur!

Don’t spend another minute wrestling with pillows so you can watch TV or read comfortably in bed. Başka bir dakika kadar TV seyretmek veya rahat yatakta okumak yastıklar ile güreş harcama yapmayın. And don’t spend another night tossing and turning trying to find a comfortable position so you can get some sleep. Ve savurma ve rahat bir konumda bu nedenle bazı uyku alabilirsiniz bulmak istiyoruz dönüm bir gece geçirmek değil. With the Magic Recliner™ , you can adjust your mattress to the perfect position in just seconds! Magic Recliner ™ ile, sadece birkaç saniye içinde mükemmel konum için şilte ayarlayabilirsiniz!

* The Magic Recliner works with all mattresses – inner spring, foam, latex. Sihirli Recliner tüm şilte ile - iç bahar, köpük, lateks çalışır.

* Use a small recliner with twin and full mattresses; use a large recliner for queen and king-size mattresses Ikiz ve tam yatak ile küçük bir recliner kullanın; kraliçe ve kral için büyük bir recliner-boyutunu kullanmak şilte

* The Magic Recliner fully inflates in under 1 minute! Sihirli Recliner tam olarak 1 dakika altında etkin!

Magic Recliner™ Product Specifications Sihirli Recliner ™ Ürün Özellikleri

* The Magic Recliner is made of sturdy, durable PVC with internal reinforcements for added stability. Sihirli Recliner sağlam yapılmış, dayanıklı PVC eklendi istikrar için iç takviye ile.

* Small recliner is 39” long; 25” deep; 16” high Küçük recliner 39 "uzun; 25" derin; 16 "Yüksek

* Large recliner is 53½ “ long; 25” deep; 16” high Recliner 53 ½ "uzun Büyük; 25" derin; 16 "Yüksek

* The electrical cord is 8 ½ feet long and the cord for the remote control is 5 ½ feet long Elektrik kablosunu 8 ½ metre uzunluğunda ve uzaktan kumanda için kordon 5 ½ metre uzunluğunda

* The Magic Recliner adjusts to any angle you want. Sihirli Recliner istediğiniz açısı için ayarlar.

Orjinal site : http://magicrecliner.com/

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap