faruk_27

Engelli Çocuğa Taciz İdidasıyla Tutuklandı...

Önerilen İletiler

DENİZLİ'de özel bir bakım merkezinde kalan zihinsel engelli çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan hizmetli 34 yaşındaki M.K. tutuklandı.

Olay, önceki gün Şevkat Özürlü Bakım Merkezi'nde meydana geldi. Bakım merkezinde hizmetli olarak çalışan M.K.'nın, zihinsel engelli 15 yaşındaki B.K.'ya cinsel tacizde bulunduğu belirlendi. Bunun üzerine bakım merkezinin yönetimi, hizmetli M.K. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Olayın ortaya çıkması üzerine bakım merkezinde çalışan M.K., kaçtı. Savcılığın talimatı üzerine jandarma, M.K.'yı bir yakının evinde yakalayıp, gözaltına aldı. Dün adliyeye sevk edilen M.K., tutuklandı.

Bakım Merkezi sahibi Dr. Serhat Duruhan, olayın ortaya çıkması üzerine M.K.'nın kaçtığını belirterek, “Engelli, çocuklarımızın bir tek saç teline dahi dokundurtmam. Ortada bazı iddialar vardı. Biz de bunları araştırdık. Emin olunca da M.K.'yı yönetim olarak savcılığa şikayet ettik” dedi.hürriyet

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest serturk

ya böyle durumlarda işe savcılık girmesede, 2 dakikalğına benim gibi asabilerin eline verseler böyle şerefsizleri. şikayet etmiş mişlerde, neyse fazla konuşursam olmicak.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap