k@lpsizim_85

Lösemi ve Kimsesiz Çocuklar Eğlendi

Önerilen İletiler

Lösemi ve Kimsesiz Çocuklar Eğlendi

232180.jpg

Gaziantepspor'un Kamerunlu futbolcusu Deumi'nin eşi Janet tarafından tesislere davet edilen lösemi hastası ve kimsesiz çocuklar gönüllerince eğlendi.

Celal Doğan Tesisleri'ne davet edilen lösemi (kan kanseri) hastası çocuklar ile Şahinbey Çocuk Yuvası'nda kalan 07-12 grubundaki kimsesiz çocuklar, Deumi'nin eşi Janet tarafından kapıda balonlarla karşılandı. Çocuklar daha sonra kendileri için hazırlanan parkta gönüllerince eğlendi. Hareketli müziklerle dans eden çocukların mutluluğu yüzlerine yansıdı. Daha sonra eğlence programına katılan Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, teknik direktör Jose Couceiro ve futbolcular çocuklarla yakından ilgilendi. Başkan Kızıl eğlence programının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek çocuklara çeşitli öğütlerde bulundu. Kızıl, çocukların her alanda başarılı olmasını isteyerek, Gazinatepspor maçlarına davet etti.

Kamerunlu futbolcusu Deumi'nin eşi Janet ise, Gazinatep'e geldiği günden bu yana lösemi ve kimsesiz çocukları sık sık ziyaret ettiğini belirterek, onların yanında olduğunu söyledi.

Gaziantepspor'un profesyonel bir kulüp olduğunun altını çizen Jose Couceiro, sosyal sorumluluklarının bulunduğunu ve bunları da zaman buldukça yerine getirmek zorunda olduklarını belirtti. Bu konuda duyarlı olmak zorunda olduklarını yineleyen Coucerio, kendisine böyle bir teklif geldiğinde düşünmeden kabul ettiğini ve çocuklara rüya gibi bir gün yaşattıklarını söyledi. Couceiro, bu tür etkinliklerin kendilerini yormadığını, çocukların yaşadığı mutluluğun çok önemli olduğunu vurguladı.

Çocuklar daha sonra kulüpte yemek yiyerek tesisleri gezdi.

Haberler.com

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap