Engelliler Genel Bölüm

Forumlar

  1. Gündem

    Engelliler ve engelliliği ilgilendiren konular hakkında, gündemin oluştuğu bölümdür.Yasal düzenlemelerde olmak üzere, karşılaşılan her türlü sorunun çözümüne yönelik olarak attığımız adımları buradan takip edebilir ve mücadeleye destek verebilirsiniz.

    237
    ileti
  2. Ayrımcılıkla Mücadele, İnsan, Toplum

    Ayrımcılıkla Mücadele, İnsan, Toplum, Bugün-Yarın SADECE VE SADECE engellilerle ilgili sosyal politikalar, toplumsal yaklaşımlar, hükümet politikaları, dünya politikaları; ve insana/doğaya dair her konuda buraya yazabilirsiniz.

    473
    ileti
  3. Yaşama Dair Anı ve Duygularımız

    Yaşayıp unutamadığınız ve paylaşmak istediğiniz anı, düşünce ve duygularınızı buraya yazabilirsiniz.

    106
    ileti
  4. 269
    ileti
  5. 167
    ileti
  6. Bilgi Bankası

    Haklarımız, Engelliler için çıkarılmış gerekli yönetmelik, tüzük ve mevzuatları; bulabileceğiniz gibi, haklarımız ve ilgili konularda Sorularınızı bu bölümde iletebilirsiniz...

    401
    ileti
  7. Hukuksal Konular

    Sakatlıkla ilgili yada ilgisiz mahkeme süreçleri, mahkeme kararları ve benzeri tüm hukuki soruları ve bilgileri yazabilirsiniz.

    9
    ileti
  8. Engelli Ürünleri Hakkında Bilgi

    Engellilerle ilgili hertürlü ürün (tekerlekli sandalye, işitme cihazı, baston, protez, asansör, rampa, nakil sistemleri vs.) hakkındaki bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

    503
    ileti
  9. Özel Donanımlı Oto, H Sınıfı Ehliyet

    Engellilerin kullanabildiği ve bazı vergilerde indirimlerin söz konusu olduğu otomobiller ve diğer motorlu araçlar ile, H sınıfı ehliyet, Otopark vs. hakkında, her türlü bilginizi ve sorularınızı burada paylaşabilirsiniz.

    147
    ileti
  10. 141
    ileti
  11. Engelsiz Mekan Önerileri

    Herkes için uygun (yani sakatlara engel olmayan) mekan önerilerinizi ve engelleyici düzenlemeler içeren mekanlarla ilgili şikayetlerinizi buraya yazabilirsiniz. Kafeterya, lokanta, pastane, alışveriş merkezi, sinema...

    28
    ileti
  12. Diğer Engel Grupları

    Tüm Engel Grupları Bu Bölümde Katagorilenmiştir.Kendi Engel Gruplarınız Hakkında Herşeye Ulaşabilirsiniz ve Aynı kaderi paylaşan Arkadaşlar ile Görüşebilirsiniz..

    194
    ileti
  13. İlanlar..

    Engellilerin istihdamına yönelik, eleman alımı duyurularının yapıldığı ve ikinci el eşya alım satımıyla ilgili duyuruların bulunduğu. Engellilerin işine yarayacak ürünlerin (medikal...vs) tanıtımlarının yapıldığı bölümümüz.

    95
    ileti
  14. Off Topic- Serbest Bölüm

    Yukarıdaki forumlarlara uymayan konuları burdan paylaşabiliriz.

    176
    ileti