zeynocan

Üye
  • İçerik sayısı

    3
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Kendi Halinde

zeynocan Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Ankara Tsk Gata Rehabilitasyon Ve Bakım Merkezi

    merhaba.arkadaşlar TSK ankara hastane muhteşem bakımı personeli.görevli hizmetli si.insana insanca gereken davranışlar gata hastanesinde. isterdimki el birliği olup vesile olalım her şehirde kurulsun bu hastaneler bu deyerli insanlar.çok sıra bekleyenlerimiz var şartlar böyle gerektiriyor.hasta çok hastane yok. yetersiz kalıyor bu kurumlar hastalara.isterdim tüm hastalar tüm insanlar en güzel en sağlıklı tedavileri görsün. HER ŞEHİRDE TSK OLMASINI ÇOK ÇOK İSTEDİM.
  2. Hayata Sıkıca Sarılın

    merhaba arkadaşlar. doğal gaz faturan yüklü geliyorsa ısınıyorsun demektir.... yığınla yıkanacak vede ütülenecek çamaşırların varsa,yığınla giyeceğin var demektir..... çalar saatin sabahın köründe çalıyorsa,yaşıyorsun demekitir.... akşamları kendini yorgun hissediyor ve bacaklarını ağrıyorsa, o gün üretici olmuşsun demektir... TÜM BUNLARIN FARKINA VARABİLİYORSAN MUTLUSUN DEMEKTİR!!!. (zeynep)
  3. slm arkadaşlar.yeğnim 20 yaş erkek.11 ay önce kalbi durup beyni oksijensiz kaldı.3ay yoğun bakımda kaldı aylarca evde bitkisel hayat yaşadı.şu an yeğnim çok iyi şuur tamamen yüzde yüz açık herieyi hatırlıyor anlatıyor.bedeni kol bacak kalça cam kadar sert vede kıvrılmıyor.fizik tedavi faydasız.ameliyat olacak 4 ay sonra kemik eklem yerlerinden. ağır vede kanlı bir ameliyat.bu ameliyatı olan yada bilgisi olan varsa lütfen bizi bilgilendirsin lütfenn.. 05362809186.istanbul zeyno_can1995@hotmail.com teşekkürler arkadaşlar