pozitifgazete

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Days Won

    1

pozitifgazete kullanıcısının son zaferi 25 Mart 2010

pozitifgazete en beğenilen içeriğe sahiptir

Topluluk Puanı

3 Kendi Halinde

pozitifgazete Hakkında

  • Derece
    Forum Yenisi
  1. [Soru] Ücretsiz Mama

    Değerli arkadaşlar, özel beslenmeye muhtap engelli arkadaşlarımıza devlet ücretsiz mama hizmeti sunuyormuş. bu konuda ayrıntılı bir bilginiz var mı? bir de BAKIMA MUHTAÇ ÖZÜRLÜLERİN TESBİTİ VE BAKIM HİZMETİ ESASLARININ BELİRLENMESİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK burda yazılanları tam anlayamadım. bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler
  2. Şimdi de Cevo (Geniş Aile) KPSS Sorularında…

    Türkiye geneli bir deneme sınavından alıntı. Eğitim Bilimleri sorusudur. Öğretmen adaylarının girdiği C.tesi öğleden sonraki sınavda soruluyor. Normal memuriyet Kpss3'te böyle sorular yok.
  3. Noteput – İnteraktif Müzik Masası

    Jürgen Graef ve Jonas Heuer tarafından hazırlanan bir projenin ürünü olan ‘Noteput’, elle tutulabilen notalar ile beraber kullanılan interaktif bir müzik tableti. Duyma, görme ve dokunma duyularını bir arada kullanma imkanı sunan bu cihaz, nota sistemini kolay ve eğlenceli bir yolla öğrenmeyi sağlıyor. Kaynak| Daha fazlası için tıklayınız.
  4. Matematik

    Bir öğrenciye; limit konusu anlatılıp, örnek bir soru çözüldükten sonra, anlayıp anlamadığını kontrol etmek için yeni benzer bir soru sorulur ve yaratıcı bir cevap alınır… İşte cevap: Kaynak | Daha fazlası için tıklayınız.
  5. Glass Armonica (Yasaklanan Enstrüman)

    Glass Armonica (Yasaklanan Enstrüman) 18.yy da Benjamin Franklin tarafından bulunan “Glass armonica” enstrüman dan çıkan notalar yüzünden müzisyenler ve dinleyecilerin delirdiği gözlendiği için tamamen yasaklamıştır. Armonicadan çıkan sesin insan beyni ve kulaklarıyla bilinmeyen bir etkileşimi olduğu varsayılıyor. Çünkü çıkan ses 1000 ve 4000 hertz aralığında. 4000 hertz altında sesleri insan beyni sağ ve sol kulak arasındaki tam nirengi noktası bulamadığı “katman/safha farklılığına” (phase differences) yol açıyor. Yani sesin nereden geldiğini anlayamayan beyin ambale oluyor buda duyma problemlerine yol açıyor. Bazı insanlarda deliliğe, depresyona ve birbirleri arasında iletişimde kavgaya kadar götürdüğü söyleniyor. Kaynak ve Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız.
  6. Aşk-ı Memnu Dizisi oyuncularının kpss sorularında yer aldığını bilmeyen yoktur hemen hemen. Bknz: Aşk-ı Memnu Kpss Sorularına Konu Oldu! Şimdi de Geniş Aile Dizisinin Oyuncusu Cevahir (Cevo) kpss sorularında yer aldı. Marcia’nın Kimlik Statülerinden Dağınık Kimlik statüsü doğru cevap olduğunu merak edenler için söyleyelim… kaynak
  7. Bu Bir Şaka Değildir! [1 Nisan]

    "Şaka Günü” olan 1 Nisan'da şaka gibi gerçeklerle yüzleşmeye hazır mısın ? www.bubirsakadegildir.com
  8. Bugün, Yarın ( Fıkra )

    Kaynak belirttiğin için teşekkür ederim Doğru Yol.
  9. Mantıklı Ve Dikkatli Misiniz ? ( Test )

    Yaklaşımız ve gösterdiğiniz nezaketten dolayı ben teşekkür ederim. Seviyenizi koruyarak güzel cevabınızdan ötürü tavsiye bağlantılar bölümüne sitenizi eklemiş bulunuyorum. Ayrıca facebook'ta da sitenizi paylaştım. Fırsat buldukça destek vermeye çalışırım. Kolay gelsin.
  10. Mantıklı Ve Dikkatli Misiniz ? ( Test )

    Lütfen alıntı yerine kaynak ekleyiniz. Pozitif Gazete » Mantıklı ve Dikkatli misiniz? Konuyu sizden almadın diyorsanız yüklediğiniz fotoğrafın uzantısı: http://www.pozitifgazete.com/wp-content/uploads/2010/02/duygusal_mantik.jpg ____________ MyFreeCopyright.com: Blog Entry Copyright Copyright:All Rights Reserved Registered:Sun Feb 21 07:15:49 UTC 2010 Fingerprint:Show digital fingerprint Title:Mantıklı ve Dikkatli misiniz? Yoksa Hassas ve Duygusal mı? Entry: Show blog entry text MCN:EM1B7-CA46C-GVXC9