nazoo

Üye
  • İçerik sayısı

    561
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Days Won

    3

nazoo kullanıcısının son zaferi 2 Şubat 2010

nazoo en beğenilen içeriğe sahiptir

Topluluk Puanı

6 Kendi Halinde

nazoo Hakkında

  • Derece
    Forum Bekçisi
  • Doğum Günü 10-03-1986
  1. Tut Yüreğimden ..

    Ustam Aklım firarda Gözbebeklerimde müebbet hüzün Dilimde ay kesiği bir yara, Düşüm kırık dökük, Umudumun boynu bükük, Bir öksüzün omuzlarında sukut. Yüreğim sana emanet sıkı tut. Tut ki; kancık pusulara düşmesin. Bir hain kurşunu gelip deşmesin. Ustam, Ne zaman o senin bildiğin zaman, Ne sevda gördüğün masallardaki. Eskiden, Halı tezgahında dokunurdu aşklar, Nakış nakış, körpe kız ellerinde. Mendillere yazılırdı isimler, Yüreklere kazılırdı gizlice. Sevdalılar asil ve de yürekli Sevdalar, kavgalar iki kişilik. Oysa şimdi; Çorak gönüllere ekiliyor sevdalar seher vakitlerinde. Meşru sevdalardan, Gayrı meşru acılar doğuyor kundaklara, Günahkar gecelerden. Beni herkes sevdaya asi sanır, Oysa aşk, beni nerde görse tanır, Hasret tanır, Zulüm tanır, Ölüm tanır, Yüzüm yüzümden utanır. Yorgunum ustam; Ne katıksız somun isterim senden, Ne bir tas su, Ne taş yastıkta bir gece uykusu. Var gücünle asıl sükunetime, Çığlığım kopsun, Uzat ellerini güneşe dokun, Uyandır uykusundan, Tut yüreğimden ustam tut, Tut beni, sür güne… Serkan Uçar . .
  2. ‘Dışarı’ Korkusu

    Çok güzel bir yazı yazmış Elif Şafak .. Zamanla herşey değişecektir diye ümit ediyorum en azından engelli bireylere bakış açıları .. Umarım çok zaman almaz . . Paylaşım için tşkler Sayın Doğru Yol ..
  3. Çikolata Severmisiniz?

    Çok Severim Çikolatayı .. Paylaşım için tşkler ..
  4. Engelli olmadan önce hiç engelli arkadaşım olmadı .. Belkide varlıklarından bile haberdar değildim çok ayıp belkide ama öyle .. İnsanın başına gelmeden hiçbir şeyin değeri bilinmiyor ..
  5. [Soru] En Zoruda ?

    En Zoru ... ??? Bazen kendini herşeye, herkese muhtaç hissetmek .. Sağlıklı yıllardaki durumunu özlemek .. Koştuğu günleri özlemek .. O günlerin bir daha geri gelmeyecek olması belkide ( EN ZORU ) ...
  6. [Soru] İntihar Girişiminde Bulundunuz mu?

    Aklımdan geçti ama hiçbir zaman denemedim .. Allah'tan korktuğum için inancım çok olduğu için belkide .. Öyle birşey düşünülürse sadece Allah'u Teala'ya sığınılsın .. Ondan yardım istensin başka kimse yardım edemez çünkü .. Rabbim bu duruma düşürmesin korusun ..
  7. Benimde yorum yapma vaktim geldi sanırım Durgunlaşırım , Genelde pek konuşmam konuşmak istemem çünkü içimden gelmez .. Kolay kolay gülmem çok azdır . Kısacası suratsız çekilmez bitkin huysuz bi insan olurum bu anlarda .. Ve bu anları genelde uyuyarak geçirmeyi denerim .. taki etkisinden kurtuluncaya kadar
  8. Engellinin Engeli Biter mi ?

    Pess diyorum başkada bişey demiyorum .. Her zamanki gibi Türkiye 'den engelli haberleri .. Alışkınım alışkınız ..
  9. Vajinismus :

    Zor Bir Durum .. Karşılıklı anlayış ve sabır isteyen birdurum olsa gerek ..
  10. Bastırılan Öfke, Kaygı Ve Deprasyona Neden Oluyor !

    İnsan kendini sıktıkça öfkenlenmeyeyim , sakin olayım dedikçe zaten geriliyor .. İster istemez kasılıyor vucuduna zarar veriyor .. ama kimseye zarar vermeden deşarjj olduğunda ise biraz olsada rahatlıyor .. Paylaşım için tşkler Sayın Doğru Yol ..
  11. Antalyalı Omurilik Felçli Arkadaşlar İçin...

    Hoşgeldiniz Aramıza Hayırlısı olsun ..
  12. Çimlenmiş Patatesteki Büyük Tehlike

    Çok tehlikeli olduğunu bende duymuştum .. Paylaşım için tşkler ablaa ..
  13. 2010 Özürlü Memur Alımı

    Güzel bi haber Ama zaman neler gösterecek görücez .. Paylaşım için tşkler Nazlıcım ..
  14. Özürlüler Ve Yaşam Algısı

    Zor bi Durum tabiki hem Anne ve Baba için hemde Özürlü bir birey için .. Alışmak kabul etmek kabullenebilmek zor geliyor insana .. Yıllar içindeyse yerini daha farklı durumlara bırakıyor .. Alışmış olduğun kabullenmiş olduğun biduruma .. Allah' ım herksein yar ve yardımcısı olsun kimseyi zor sınavlarla imtihan etmesin .. Rabbim taşıyabileceğimiz kadar dert sıkıntı versin .. Amin ..
  15. Veysel Çelebi'nin Kaleminden

    Aramıza Hoşgeldiniz Veysel .. Ayrıca Paylaşımlarınız çok Güzel ve çok hoş .. Allah kaleminize zeval vermesin Hoşgeldiniz tekrar .