mehmet ali

Üye
  • İçerik sayısı

    37
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Kendi Halinde

mehmet ali Hakkında

  • Derece
    Forum Yenisi
  1. aekadaşlar. meraba bundan biray evel ben manuel tekerlekli sandalye aldım evet (550 tl ) kurum ödeme yapıyormuş ama daha parayı yatırmadılar.ben 70 yıl fizik tedavide muayene oldum akülü sandalye istedim akülü sandalyeyi doktor ben yazarım ama kurum ödemez.senin kol eksemlerin çalışıyor. sen parapleji hastasısın tedrepileji olman lazım dedi.akülü sandelyeyi koları çalışmayanlara veriyorumuş.evrak işlemleri biraz zor hazırlanıyor sultanahmete gülhananin orda il sağlık müdürlüğü ver orda depomuzda yoktur kaşesi yapılıyor onden sonra sandelyeyi alıp barkotu faturası recete rapor hatırladığım bunlarla müracat ediliyor.
  2. Bir Engellinin Cesareti

    aşağı yukarı hepimizin sorunu ve çaresizliği değilmi.budurum.
  3. Bir Engellinin Cesareti

    evet. gerçekten cesaretmi yoksa çaresizlikmi karar veremedim.ama yapmazdım heralde.
  4. 10 Liraya Kendi Protezini Yaptı....

    gerçekten çok güzel.bir azim sergilemiş deniz kutlarım. inşallah bu purotez işiyle uraşan medeikelcilerde insafa gelirlerde pahalı sarmaktan vaz geçerler.
  5. İstanbul'da Raylı Sistemde Engel Yok

    sevgili kardeşim can keşke sıtar gazetesinin bu habari doğru olsa ben evden çok fazla çıkmam geçen hafta beni işyerimden bir arkadaşım ziyarete geldi beni dışarıya çıkaracagını söyledi ve sagolsun çıkardı.yenibosna metrosuna kadar tekerlekli sandalyemle gütürdü.ücretsiz geciş hakkımızdan yararlandık. ve metroya inecegiz asönsör var ama çalışmıyor.güvenlige sorduk sadece calışmadıgını nedenini bilmedigini söyledi orda duyarlı vatandaşlarımız çok allah razı olsun onlardan.beni sandalyeden tutup aşagıya indirdiler.eminönüne geldigimizde bir alt geçitle karşılaştık. ordan inemeyince bu sefer karaköyde inmek zorunda kaldık.benim yanımda arkadaşım olamasa ben bu yolculugu yapamazdım.ben bunları geçtigimiz salı günü yaşadım .uzun bir zamanda geçmedi.engeliler için toplu taşıma araçlarında çokfazla bir tedbir alınmış degil ne yazıkki.hoşçakalın.
  6. Ağır Engelli Refakatçisine Ulaşım Ücretsiz....

    evet tabiki uygulama. önemli engelilere birtakım haklar verilmiş.ama uygulama yok.örnegin otobüslerde indirimden bahsederler.bazı firmalar hariç hiç biri buna uymaz.
  7. [Soru]Tekerlekli Sandalyeden Düşen Var mı?

    bende birkeresinde hastanade düşmüştüm.
  8. C Seviyesindeyim 3Yıl Oldu

    geçmişolsun allah yardımcın olsun.
  9. [Soru] Omurilik Felcinde Titreme ve Kasılma

    evet arkadaşlar bendede kasılma ve titremeler ilaç kullanmama ramen.oluyor.ayak baş parmagımıda bazen hareket ettire biliyorum bu bence bir gelişme iyiye gidiyor diye düşünüyorm.
  10. İki Haftada 15.000 TL Kazanmanın Formülü

    allaha havaletmek lazım.allah islahetsin.
  11. Tavukmu yumartadan çıkar..? Yumurtamı tavukdan çıkar.?

    kaptan merhabalar.ben altıyıl mudurnu tavukçulukta çalıştım.bu sorunun cevebını bulamadım.
  12. Omurilik Felci Olanlar

    merhaba benimki T4 T5 seviyesi omurilik üzerinde tümör çıkması sonucu.iki senedir felçliyim.
  13. [Soru] Psikologlardan Destek Aldığınız Zamanlar Oldu Mu ?

    tabiki pisikolejik destek aldım.faydasınıda gödümmü. galiba gördüm. ama eniyi pisikolok insanın kendidir.bence.
  14. Ankara Tsk Gata Rehabilitasyon Ve Bakım Merkezi

    evet gata dünyada ikinci oldugunu söylediler ama yatmak çok zor gitim muayene oldum altı ay sonrasına gün verdiler tabi biz beklemedik ankara fizikte yatım ama orasıda okadar pisti hic sevmedim.arda yatıgım için tekrar gün almam gerekmiş bizde almadık birdaha gata bize hayal oldu okadar mükemmel ve tam bizim gibi hastaların yeri eşi türkiyede yok.
  15. Almanya’da Engellilere Engel Yok

    çok güzel.orda şöfer bindiriyormuş. burda kesinlikle bindirmez .bide halkotobüsü isa aracada almaz.kesinlikle .aradaki fark bu.