Fahri

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Kendi Halinde

Fahri Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Birde çok merak ettiğim bir konu var yürüyemeyenler ayaklarını hissetmedikleri için mi yürüyemiyor yoksa his olup sinirlere komut veremedikleri içinmi yürüme olmuyor. Yürüyemeyip ayaklarını kımıldatabilenler varmıdır?
  2. Merhaba sağolun canBy babamın kalçasındaki yanmalar aylardır var geçmiyor ve dayanılmaz bir yangın çünkü yanmalar ve kasılmalarından dolayı uyuyamıyor uyku hapı veriyor doktor ama yine de uyuyamıyor ayaklarının altı ise ara ara yanıyor. Rabbim tüm hastara acilen şifalar ihsan eylesin yatağa bağlı yaşamak ne kadar zormuş şimdidaha iyi anladık en acısıda ne olacağını bilemeden ümitle korku arası yaşamak doktorlarda yürür yürüyemez birşey diyemeyiz diyor ama beklemekte insanı yoruyor?
  3. Merhaba babam 7 ay önce trafik kazası geçirdi omurilik felçli ama ayaklarında his var otururken hafiften ayaklarını kımıldatıyor sondasını bazen kapatıyoruz idrar kesesi dolsun diye idrara sıkıştığını hissediyor bu ümit verici bir durum mu birde 1 aydır ayaklarının altının yandığını söylüyor her felçli ayaklarını hissediyor ayaklarında yanma oluyormu? Birde geçenlerde bir doktor felçli insan gaz çıkaramaz asla demiş ama babam gazda çıkarıyor bazen ümitleniyor bazen ümidimiz gidiyor sizler bu konudaki deneyimlerinizi yazarmısınız. Bu şekilde olan kişiler yürüyebilir mi?