kadersiz

Üye
  • İçerik sayısı

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Kendi Halinde

kadersiz Hakkında

  • Derece
    Forum Yenisi
  1. Kök Hücre Ameliyatı Oluyorum..

    ankara ibni sina hastanesiyle görüşme yaptım 1 liste varmış listede kök hücreye uygun hastalar yer alıyormuş liste hazırlanmış ama ne zaman olacağı ameliyatların belli değil ve kimlerin olacağı.. bunun la ilgili bilgisi olanlar varsa buraya yazsın ve bizlere bilgi versin.. tesekkurler... ALLAH "ım bana ve bütün benim gibi olan hastalara yardım eylesin ( AMİN )
  2. Kök Hücre Ameliyatı Oluyorum..

    buda hiç yoktan bir umut.. parmakları hareket ettirebiliyormusun azda olsa bir kıpırdı.. sol bacaktada varmı aynı hareket.. tuvalet sorunlarında düzelme varmı sonta kullanmadan yapabilliyormusun vede idrarının geldiğini bilebiliyormusun.. geçmiş olsun teşekkürler.. ALLAH ım BİZİ VE BİZİM GİBİ OLAN BÜTÜN HASTALARA YARDIM EYLESİN KURTARSIN.. İNŞALLAH ( AMİN )
  3. Kök Hücre Ameliyatı Oluyorum..

    kök hücrede son durum ne.. ameliyat olan hastalara 1 sene gibi bir zaman oldu.. ne gibi gelişmeler oldu veya olmadı.. ameliyatı yapan doktor için istediği düzeyde ilerleme kat ettimi kök hücre .. dr ayhan beyle konuşan ve bilgisi olan varsa buraya yazar ve bilgi verirmi.. ayhan bey ameliyatlara devam edecekmi muane olan hastalrdan.. yoksa bu umuttamı suya düştü.. bilgisi. haberi olan yazsın.... TEŞEKKÜRLER.. ALLAH"ım BİZİ VE BİZİM GİBİ OLAN BÜTÜN HASTALARA YARDIM EYLESİN.. (AMİN)
  4. Kök Hücre Ameliyatı Oluyorum..

    sogollasım abi inşallah cok iyi olur allahım butun bu hastalıkla ugrasanları ve beni kurtarır insallah allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah..
  5. Kök Hücre Ameliyatı Oluyorum..

    tesekkürler ahmet abi ameliyat olmadan önceki halinle olduktan sonraki halın nasıl sen daha ıyı bilirsin ilerleme kat ettimi abi tesekkurler..
  6. Kök Hücre Ameliyatı Oluyorum..

    s.a bu kök hücre ameliyatı olan arkadaslardan haberi olan varmı ameliyat olalı 5 ay oldu galiba ilerlemeler bir gelişmeler oldumu doktorlar sonuçlarını aldılarmı aldılarsa ameliyatlara devam edeceklermi.. ameliyat olanlara bir yan etkisi ne oldumu.. haberi olan cevap versin lütfen.. tesekkurler.. allahım butun hastaları iki sıradada bizi kurtarsın inşallah..
  7. Kök Hücre Ameliyatı Oluyorum..

    ahmet abi öncelikle geçmiş olsun.. ben doktor beyle görüşme yaptıgımda.. ameliyat olanlar var bunların sonucunu bekliyoruz.. sonuçlarına göre devam edip etmeme kararı alacagız dedi. ameliyatlara.. şimdi senin durumunda doktorları tatmin edici. bir gelişme oldumu..edeceklermi bilgin varmı.. birde senden önce olmuş kişilerden haberin varmı bir ilerleme kat etmişlermi.. bir bilgi verirsen iyi olur.. tesekkürler.. inşallah allahım bu durumda olan kişileri iki sıradada beni kurtarır.. amin
  8. Kök Hücre Ameliyatı Oluyorum..

    öldünüz mü birsey yazan kimse yok...
  9. Kök Hücre Ameliyatı Oluyorum..

    arkadaşlar uygulanan hastalardan haberi olanlar varmı.. bir ilerleme kat etmişlerrmi durumları iye dogru gidiyormuymuş.. bir cevap verin haberi bilgisi olanlar lutfen tesekkurler.. inşallah iyi sonuçlar alınırda herkes kurtulur bu dertten...
  10. Kök Hücre Ameliyatı Oluyorum..

    ahmet abi geçmiş olsun tekrar inş iyi olurda sende bizde kurtarırız allahımın izniyle.. abi acıklamalar için tesekkürler..abi bir sorum daha var uygulama yapmaya devam ediyorlarmı.. yoksa uygulanan kişilerin sonucuna göremi devam edecekler..
  11. Kök Hücre Ameliyatı Oluyorum..

    arkadaşlar neoldu kimseden ses cıkmaz oldu.. kök hücreyle ilgili son durum nedir. bilgisi olanlar yazsınlar.. ahmet abi sen napıyon sendende ses cıkmaz oldu. ameliyattan sonra tedavin nasıl devam ediyor.. doktor ne dedi.. bi cevap verirsen memnunolurum.. teşekkürler.. tekrar geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz.. allahım hepimizi kurtarsın inş...
  12. Kök Hücre Ameliyatı Oluyorum..

    geçmiş olsun abi... sen 3 ay boyunca fizikmi göreceksin şimdi.. bundan sonra nasıl devam edecek tedavi...
  13. Kök Hücre Ameliyatı Oluyorum..

    hadi bakalım inş hayırlı olur abi... allahım onu vesile eder kurtarır inş.. allahım bütün bu durumda olan herkesi ve bizi kurtarsın inş... iyi haberlerini bekliyoruz abi..
  14. Kök Hücre Ameliyatı Oluyorum..

    dogru zaten sanslı olsak bu durumda olmayız.. sen oyle diyorsunda ben biliyorum. muaneye giden iki kişi.. biri c kaçsa tam bilmiyorum boyundan asagısı felçli biri t12 göbekten asagısı... boyundan asagısı felçli olana 5-6 sene olmuş.. t12 de olan 2.5 sene nasıl şimdi geç olan boyundan asagısı felçli olan seçilmiyor.. göbekten asagısı felçli olan seçiliyor burda nasıl oluyor peki..... birde abi 1.kuruldan geçipte allah korusun ikinci kuruldan geçemeyen hasta nolacak... veya ne oluyor...
  15. Kök Hücre Ameliyatı Oluyorum..

    ahmet abi bu kuruladan gecenler.. durumları secilmeyenlere karsı iyi olanda secilenlermi yoksa kötü durumda olupta secilenler..mi.... kuruldan gecenler sanslımı secilmeyenlere karsı... yoksa sansızmı sence... birde abi birinci kurulu gecipte.. ikinci fizikcilerinki nasıl oluyor bir bilgin varmı... en önemli olan birinciden gecmekmi yoksa aynımı ikiside.. tesekkürler.. kusura bakma abi bu kadar cok soru soruyorum sana...