feyz79

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

2 Kendi Halinde

feyz79 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 25-01-1979

core_pfieldgroups_2

  • Güvenlik Sorusu
    5

Profile Fields

  • MSN
    feyzigenc79@hotmail.com
  1. Kök Hücre Ameliyatı Oluyorum..

    Merhaba arkadaşlar, hayırlı olsun Ahmet kardeş , RABBİM seninde bizlerinde yardımcısı olsun İNŞALLAH... Bugün öğrendiğim en güzel haber, çok mutlu oldum, daha çok umutluyum gelecek için, benim hasarlı bölge t8-t9-t10 , 14 yıl oldu. kayda değer bir gelişme olmadı, bende geçen yıl kök hücre çalışmalarına gönüllü kobay olmak istedim, daha önce beni ameliyat yapan doktorun Ankara tıpta çalıştığını öğrendim, onu aradım, yardımcı olmasını istedim, bana çalışmalara katılmak için erken olduğunu ve sadece yeni kaza eden, yeni hasarlanmış hastalarla çalışıldığını söylemişti, bu beni üzmüştü. Ama şimdi Ahmet kardeşle , benim gibi yıllanmışlara da bir ışık göründü. UMUT ETMEK,,, UMUTLU OLMAK güzel,,, ALLAHIM hakkımızda hayırlı neyse onu versin, hepimizi razı olduğu kullardan eylesin, hayat sınavdır , bizlerde bu sınavdan geçenlerden oluruz İNŞALLAH...Güzel haberlerini bekliyoruz Ahmet kardeş, acil şifalar şimdiden.....
  2. Omurilik Felci Olanlar

    t8-t9-t10 20.12 .1998
  3. Merhaba arkadaşlar, evet her yerde olduğu gibi burada da suistimaller vardır. Bende 13 yıldır engelliyim, 4 yıldır muhtaç maaşı alıyorum, Allah devletimizden ve vergisini ödeyenlerden razı olsun , geçenlerde arkadaşlar birleşip sana bir araba alalım , demişlerdi bende bakarız , deyip geçiştirmiştim. onlara yük olmamak için. Bu haberi görünce araba falan istemem artık, araba alsan ne olacak, maaşın kesilecek , yakıt alıp gezemiyeceksin, içinde güvercin beslesem yem alacak param olmayacak , neyse suistimaller engellenmeli ki, gerçekten ihtiyacı olanlar daha çok yararlansın, iyi denetleme yapılsın da ihtiyacı olana vergisiz yakıt versinler, engelliler daha özgür yaşasın..
  4. Merhaba arkadaşlar, kök hücre hepimizin ortak umudu, çevremdeki insanlar kök hücre ile ilgili bir haber gördülermi hemen beni ararlar, falan kanalda izle..... inanın hiç bakmak istemiyorum, çünkü medyamız pireyi deve yapmayı seviyor. Bu haberlerle birçok kişinin ümitlenip sonra ümitlerinin kırılacağını düşünmüyorlar, önemli olan reyting. Ankara Araştırma hast.de resmi olarak insanlar üzerinde kök hücre tedavisi denemelerine başlandığını biliyorsunuzdur , ilk on gönüllü hasta ile başlanmış , şimdi hasta sayısının arttırılacağını duydum. Beni daha önce ameliyat yapan doktorda bu hastanede çalışıyor, onu aradım, mümkünse bende gönüllü olarak bu deneme tedavilerine katılmak istiyorum, dedim. Doktor konuyu takip ettiğini, henüz kaydadeğer bir gelişmenin olmadığını, beklememin daha uygun olacağını , söyledi.