Prenses

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Kendi Halinde

Prenses Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Selam, Bana bir keresinde bu soruyu tekrarlayan bir doktordu. " Hiç mi yürüyemiyorsun ? " diye ; Cevap verdim.; - " Hayır, sadece arife günleri yürüyorum ." dedim. Gerisi ,yüzüme öyle baktı C4 seviyesinden OF luyum.
  2. Omurilik Felci Olanlar

    Aynen C4-C5-C6 yarı kesi tam kopma değil. Kollarımı oynatabiliyorum ama parmaklarım açılmıyor. Hislerim var. Fakat cildimde çok acılarım var. Nöropatik ağrı denilen acılar. 37 yaşındaydım kaza gçirdiğim zaman şimdi 52 yaşındayım. Banka emeklisi bir bayanım.Tanışmak isterim.
  3. Omurilik Felcine Kök Hücre Tedavisi

    Valla ben anlamadım Obama'nın bu işle bir ilgisi yok galiba ? Konu Okama ile ilgili Geron şirketi başkanı. Ama, kimle ilgili olursa olsun sonuç bizler için iyi olsunda değil mi ?
  4. Sevgili Kaderdaşlarım. Trafik kazasıyla, C4 seviyesinden itibaren omurilik yaralanması nedeniyle felçliyim.93 yılından beri de böyle yaşıyorum. Kaza geçirdiğim zaman 37 yaşındaydım, şimdi malûm .. İlk günden beri cildimde hissettiğim dayanılmaz acılar var. Sanki cildimi milyonlarca böcek ısırıyor.Ya da damarlarımın içi cam kırıkları ile dolu zannediyorum. İlk günler bu söylediklerimi doktorlar çok sevindirici buluyorlardı, sinirlerin hepsi ölmemiş olduğunun göstergesi olduğunu düşünerek. Ben yıllarca bu acıları çekiyorum.Ama artık dayanma gücüm çok zayıfladı yada ağrılarım çok arttı. Giysilerimin cildime değmesi bile canımı acıtıyor.Bu konu ile ilgili sadece laroxly kullanıyorum. Fakat LAROXLY de son bir ay içinde üretimi durduğu için bulunmuyor. Benim öğrenmek istediğim, Omurilik felçlisi olupta benim gibi nöropatik ağrılar çeken kişiler var mı ? Var sa, bu ağrılarla ilgili tedavi görmüşler mi ve hangi ilaçları kullanıyorlar ? 15 yıldan beri de devamlı olarak kasılmalarım için LİORESAL ve antideprasan olarak LAROXLY kullanıyorum. Bütün hastalara acil şifalar diliyorum. Günseli Ayfer Cengiz