ceycey

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Kendi Halinde

ceycey Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Engelliye Seyirlik Üstgeçit!...

    eğitim cahilliği alır eşeklik baki kalır derler. bunu yapan mühendisin boynuna bence çan takmalı, arada kaybolursa hiç olmassa nerede olduğu belli olur.
  2. engelliler için ilk yapılması gereken tam da dr.un belirttiği gibi toplumun rehabilite edilmesi. şöför seni otobüse almadıktan sonra belediye alçak tabanlı otobüs almış neye yarar ki.
  3. Neresinden tutsak elimizde kalan engelli sorunlarından eminim hepsi önemli ama en önemlilerinden ikisine İnsan Hakları Derneği Bünyesinde kurulan Engelliler Komisyonu el atmış Basın Açıklaması gerçekten büyük bir yaraya parmak basıyor. Şimdiye kadar tv lerde gazetelerde hatta internette acımayla sömürü yapılması artık engellilere traji komik geliyor şimdiye kadar yapılan kampanyalar, toplanan paralar Ya da gerekli malzemeler nereye gidiyor kim denetliyor bunları. bu kampanya reklamını yapan tv ler, bagış yapanlar, eğer sadece engellilerle konuşsa ya da internette var olan engelli sitelerini açıp baksa çıglıkları görecekler. Yıllardır bitmeyen rehabilitasyon merkezleri için yapılan bagışlara. merhametli insanların yaptıgı iyilik gibi görünen ama aslında engellilerin sömürülmelerinden başka bir anlamı olmayan bu kampanyalara dur demek gerek ve bunu Engelliler Komisyonu başaracak eminim
  4. Öğretmen Atamaları...

    engelli öğretmen öğrencilere dayak atmak istese atamaz. şimdi milli eğitim öğrencisine dayak atamayan öğretmeni niye atasın. yani düşününce milli eğitim bakanlığı da haklı.