cmLe

Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Kendi Halinde

cmLe Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Arkadaslar Yardm Edin

    saoLun ins ankarada qecerLEr. ewet ALLAH hepnmzn yardmcsı oLsn. sizede qecms oLsn
  2. Arkadaslar Yardm Edin

    ewet fizik tedVİ İÇİN bayramdan sonra qidecek. ama dediqiniz sondayı anLamadm ki şu normaL sondayı mı diyosunuz ???
  3. Arkadaslar Yardm Edin

    saqoLun ewet çok zor bi yoLa qirdik ALLAH hepimizin yardımcısı oLsun...
  4. Arkadaslar Yardm Edin

    ewet sürekLi oLarak sonda kuLLanıyor. ama doktorLar hiç bi öneride buLunmuyor. 5 aydır daimi sonda kuLLanıyor. oda can sıkıntısı oLuyor onun için. tak kuLLanmaya qecmek istiyoruz ama öneren oLmadı. bayramdan sonra ANKARA GATA'YA qötürcez insaLLah orada tak kuLLanmaya qecerLer. tesekkr ederm saqoLun....
  5. Arkadaslar Yardm Edin

    ewet ihmaL etmiyoruz çok saoL.
  6. Arkadaslar Yardm Edin

    ewet çok heyecan veriyor onun koLuna kaLdırmasına. sanki yeni dogan bebek nasıLsa aynı öyLe oLdu. yeni bebek nasıL yürür bebekde sewinir herkes bizde aynen öLe seviniyoruz. inanın tecrübeLerinizn biLe bize çok faydası var saoLunnn qercekten.
  7. Arkadaslar Yardm Edin

    yaa 2 yıLdan daha da uzun süreLEr bekLiyor bizi demi ? ewet çok zor qünLer bekLiyor bizi. çok sinirLi ama hastaLıqınada baqLı oLsa qerek. c4, c5 kırık. c6 çatLak. omuriLikde bi sıwı mı ne varmıs o boşaLmıs. sadece koLLarını kaLdırıp indiriyor ama hissetmiyor. yardmLarınızı bekLiyorum. çok saqoLun. iyiki üye oLmusum.
  8. Arkadaslar Yardm Edin

    hepiniz saqoLun. ewet daha yeni moraL çok önemLi qercekten. zor qünLer qeciriyoruz ewet. yatak yarası önemLi tabi. haLa sonta takıLı ama.! kendide çok qüçLü. ama onu hazırLayamıyoruz. beLki hiç kaLkamayacaqına :'( insaLLah kaLkar ama. herkese aciL şifaLAr versin ALLAH'IM . acımız taze. basımıza qeLmeden biLmezdik böyLe kötü oLduqunu RABBİM hepimizin yüzünü qüLdürsün. tedavisinde önerebiLeceqiniz bişeyLer var mı ? ne yapmamız qerekiyor sizce ??? Lütfen yardımcı oLun bana . ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. yazdıkLarınızı okuyup moraL aLdık aiLecek. RABBİM ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN HEPİNİZE İÇİNDE ABİMEDE ZAMN VE SABIRIN ÖNEMLİ OLDUGUNUN BİZ FARKINDAYIZ AMA ABİM DEİL. :'( SİMDİDEN SAOlUN.